| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
37-го года захотелось? Так тогда тоже все началось с верхов, а закончилось массовыми чистками простого народа. То-то было раздолье для завистников! Захотел чужого места или квартиры - стукнул куда надо. И все! Нет человека - нет проблемы. Если б репрессии так и закончились верхами, я б не возражала, но под маховик можете попасть и вы. Или я. Оно вам надо?
Если Краснов сядет в кресло, то не сложится ли в нашем городе противостояние мэра и ПР, что в свою очередь отрицательно скажется на жизни нашего города, которую и так не назовешь радужной? Краснов как-то заявил, что если не будет справляться с обязанностями, то уйдет с поста мэра через 2 года, так почему бы ПР не блокировать его работу и не вынудить уйти с этого поста? И что будет с городом если 2 года будут разборки и конфликты в городском руководстве?
Возможна такая ситуация?
А вот это плохо - потому как надо рассматривать все ситуации, а не однобоко смотреть.... Гарантий никаких нет, что после избрания его мэром, город будет приведен в порядок. Он так же, как и другие кандидаты сейчас готов обещать золотые горы, но это просто популизм, не более.. И расписываться за другого человека, который вам не подвластен, что он будет исполнять свои обязанности, вы никак не можете - это просто пустые слова.
Краснова “зливають” свої ж однопартійці?
20 жовтня, Дніпропетровська міська територіальна виборча комісія оголосила попередження кандидату на посаду Дніпропетровського міського голови від партії "Наша Україна" Загіду Геннадійовичу Краснову.
Приводом спочатку для бурхливого обговорення в комісії, а потім і затвердження рішення стали дії одного із соратників Краснова, голови одного із його виборчих штабів А.В. Баско. Останній сьогодні вранці, не будучи офіційно зареєстрованим представником кандидата у ТВК, приніс для ознайомлення два зразки поліграфічної продукції формату А4, надрукованих в ТОВ "Баланс-клуб" накладом 24 000 примірників.
Нічого протиправного ані у вмісті листівок, ані у способі їх виготовлення чи фінансування міська ТВК не знайшла, однак сам факт представництва паном Баском інтересів кандидата на посаду міського голови Дніпропетровська в ТВК порушує цілу низку вимог чинного Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів".
Зокрема, ч. 9 ст. 49, яка регулює процес подачі агітаційної продукції кандидатами до ТВК та ч. 3 ст. 56, яка визначає, що представляти інтереси кандидата на посаду міського голови може лише довірена особа, зареєстрована у відповідній комісії з письмової згоди кандидата після подання за певною формою. Натомість пан Баско прийшов з нотаріально завіреною довіреністю на своє ім'я.
Що там думав керівник штабу кандидата Краснова і навіщо він порушував Закон - здогадатися важко, як і зрозуміти, діяв він свідомо чи несвідомо. А якщо свідомо - чи хотів він нашкодити Загіду Геннадійовичу (адже після другого попередження кандидата, згідно із вищезгаданим Законом, знімають з виборів), чи лише створити черговий "інформаційний привід" аби заявити про утиски і неподобства міської ТВК?
Як би там не було, а комісія на вечірньому засіданні, керуючись ч. 6 ст. 45 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" оголосила попередження суб'єкту виборчого процесу, в даному випадку Загіду Краснову. За відповідне рішення проголосували 14 членів ТВК, проти - 4.
Олекса ВАЛАХ
Джерело.
Вот смотрите:
Роман Швец, «Ліберальна партія України»,
Константин Писаревский, «Народно-трудовий союз України»,
Светлана Феоктистова, партия «Нова демократія»,
Сергей Краснопольский, «Союз лівих сил»,
Алексей Семченко, «Українська партія»,
Олег Орлов партия «Собор»,
Сергей Севриков, «Партія захисників вітчизни»,
Павел Хазан, «Партія зелених України»,
Андрей Павелко, партия «Фронт змін»,
Андрей Денисенко, партия «За Україну»,
Иван Куличенко, «Партія регіонів»,
Сергей Шапран, партия «Всеукраїнське об`єднання Громада»,
Загид Краснов, партия «Наша Україна»,
Галина Булавка, партия «Батьківщина»,
Святослав Олейник, партия «Україна майбутнього».
Кто и что о них знает? Могу сказать за кого я не буду голосовать: Иван Куличенко - довел город до ручки. Дальше уже некуда. При нем мы никто и звать нас никак. Люди только те, кто занимает хоть какой-то пост. Все остальные - грязь.
Загид Краснов - вроде все и так ясно. "Бандитам - тюрьмы!" как говорится.
Святослав Олейник - ставленник "Привата". Держись за свое жилье и имущество - отнимут и глазом не моргнут.
Галина Булавка - сума переметная. То она против оранжей, то за. Столько лет в высших эшелонах власти области, а что сделала? Жить все хуже и хуже.
Андрей Денисенко - конченый националист. За таких не голосую.
Андрей Павелко - председатель областной федерации футбола. Мне футбол до лампочки. Но его предложение - каждому выпускнику школы по ноутбуку - это что-то! Почему сразу не по счету в банке для становления на ноги? Бред!
Про остальных ничего не знаю! Кто такие? Откуда? Чем живут?
Зокрема, ч. 9 ст. 49, яка регулює процес подачі агітаційної продукції кандидатами до ТВК та ч. 3 ст. 56, яка визначає, що представляти інтереси кандидата на посаду міського голови може лише довірена особа, зареєстрована у відповідній комісії з письмової згоди кандидата після подання за певною формою. Натомість пан Баско прийшов з нотаріально завіреною довіреністю на своє ім'я.
ст 49 Закона......9. Місцеві організації партій, кандидати у депутати від яких зареєстровані в багатомандатних виборчих округах, кандидати у депутати в одномандатному, одномандатному мажоритарному виборчому окрузі, кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови зобов'язані подати по одному примірнику кожного друкованого агітаційного матеріалу, виготовленого за рахунок власних виборчих фондів, не пізніш як через два дні після його виготовлення до відповідної територіальної виборчої комісії.
ст. 56 Закона 3. Довірені особи кандидата в депутати, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови реєструються відповідною територіальною виборчою комісією за поданням кандидата за наявності письмової згоди цих осіб.
У поданні зазначаються: прізвище, власне ім'я (усі власні імена) та по батькові (за наявності) довіреної особи, її громадянство, день, місяць і рік народження, місце роботи (заняття), займана посада, адреса місця проживання, за наявності - номер контактного телефону. До заяви додається письмова згода цієї особи представляти інтереси кандидата.
Зазначені подання вносяться не пізніш як за три дні до дня виборів.
Територіальна виборча комісія не пізніше трьох днів з дня надходження подання реєструє довірених осіб кандидата у депутати в одномандатному, одномандатному мажоритарному виборчому окрузі, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови та видає їм посвідчення за формою, встановленою Центральною виборчою комісією.
и где здесь написано, что кандидат не может доверенностью уполномочить кого угодно отнести в ТВК 2 бумажки?... это ж не документы получать.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
ОООО кто все эти люди???
еще раз выделю. И в чем же его национализм проявляется? В вышиванке на бигбордах? Или в том что он выступает за украинский язык в УКРАИНЕ???Андрей Денисенко - конченый националист. За таких не голосую.Не забыли это страна все еще Украиной называется, а не губерня Малороссия, как некоторым хотелось бы. Отлично голосую за Денисенко. Хоть я конечно понимаю, максимум Денисенко набирет 1,5%... но на оставшиеся рожи просто смотреть противно.
Я конечно понимаю что НУ вам дорога как память, но эта партия исчерпала себя, им даже зарплату платить нечем (1,5 млн. грн. задолженность), а это уже о чём то говорит. Очнитесь, на дворе 2010 год, а вы всё с майдана никак уходить не хочете. Я например не хочу видеть 800(!) наблюдателей от партии с 2% рейтингом (а может уже и меньше), а наблюдателей от партии Габибулаева (с 1,5% рейтинга) тем более.....
Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks