| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не вважаю український ненормальним.
на телебаченні достаньо російськомовних каналів. якщо йдеться про місцеві канали, то і в інших країнах діалекти, говір мають місце. маєте можливість послухать місцеві передачі Забайкалля чи Сибіру? слова, які використовують в різних регіонах РФ, але йдеться про російську мову, мають різне звучання.
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
тобто, сайлика " я тупий" не знайшлося, продовжуєте без смайліка? викладати українською - це одна справа, а вивчати українській ніхто не відміняв і не пропонував відмінити.
буддістський запорожец... майбутне держави вимірюється надією на законопроект. засідання ЦК СРСР відкрив chief.
чаворо.я вот даже отвечаю вам сегодня. а как примут, так и напьюсь, пожалуй.![]()
хе-хе-2
а кто сказал, что это плохо?
понимаешь, Harald, в головах мовоозабоченных живёт, как глисты в их кишечниках, стойкая мыслЪ о запрете русского языка на украине. естественно, что оппонентам они приписывают такую же идею по отношению к мове. забывая или всячески отмахиваясь под всевозможными лозунгами, которые мы здесь уже миллион раз перетирали, о возможности со-су-щес-тво-ва-ни-я.
Вы что-то напутали. Всякий завсегдатай хонистовой темы вам подтвердит как дважды-два, что все его лозунги и мировоззрения с точностью до 95% коррелируют с вашими и вам подобными.
Обратитесь к первоисточнику и не позорьтесь впредь
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
тепер так не буде
за цим законом російська не відноситься до регіональних мов.Стаття 12. Мова роботи, діловодства і документації органів державної влади та органів місцевого самоврядування
3. Посадові та службові особи спілкуються із відвідувачами державною мовою, а в межах території, на якій поширена регіональна мова, що відповідає умовам частини третьої статті 8 цього Закону, з відвідувачами, що вживають регіональну мову, – цією регіональною мовою. Особам, що вживають регіональну мову, забезпечується право подавати усні чи письмові заяви та отримувати відповіді на них цією регіональною мовою.
за цим законом російська не відноситься до регіональних мов.Стаття 15. Мова судочинства
1. Судочинство в Україні у цивільних, господарських, адміністративних і кримінальних справах здійснюється державною мовою. У межах території, на якій поширена регіональна мова, що відповідає умовам частини третьої статті 8 цього Закону, за клопотанням сторони процесу суди можуть здійснювати провадження цією регіональною мовою.
2. Професійний суддя повинен володіти державною мовою. У межах території, на якій відповідно до умов частини третьої статті 8 цього Закону поширена регіональна мова, держава гарантує можливість здійснювати судове провадження цією регіональною мовою.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
т.е. на СТБ свои диалект, на 1+1 свой, и т.д.... не сильно ли много "диалектов" для маленькой такой компании?
нигде не говорил что украинский ненормальный, говорил что он у каждого свой, разный и не похож на других... например у Юща и Зварича... и какой из них правильный? теперь то оно понятно... диалектыможет просто неграмотность, хотя безусловно Вам виденее, кстати, чего б не признать галицкий диалект самым правильным украинским языком..., а то не порядок, диалекты есть, а языка нет.
Вы знаете таких кто не знает мовы? Я таких не встречал..Я извиняюсь..пожалуй это самый старый тупой свидомитский прием..Время идет ..ниче не меняется..В фразе обычно подменяется смысл использования..да я знаю мову..но не собираюсб использовать..коммуникативные проблемы решает русский..
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks