Так за СПД на едином пенсионный куда платить? А скажите- ка, будь ласка.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так за СПД на едином пенсионный куда платить? А скажите- ка, будь ласка.
Нет, отпуск не только со справкой. Если справка есть, предприятие обязано дать этот отпуск, об этом говорит процитированная вами ст.6.
А вот согласно ч. 4 ст. 179 Кодекса Законов о труде Украины предприятие имеет право пойти на встречу сотруднику :
Підприємства, установи та організації за рахунок власних
коштів можуть надавати жінкам частково оплачувану відпустку та
відпустку без збереження заробітної плати для догляду за дитиною
більшої тривалості.
ПыСы / вот не пойму ,жалко, что ли?
![]()
Востаннє редагував ~ Электра ~: 05.08.2010 о 15:37
Девочки, как вы думаете, фасадную вывеску на магазине (ну типа название) нужно на 1 группу отнести? (помещение арендованое)
Есть много писем Мин труда,
ІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Л И С Т23.01.2007 N 13/13/116-07 одно из них.
"Частиною шостою статті 179 КЗпП та пунктом 3 статті 25 Закону України "Про відпустки"504/96-ВР визначено, що у разі, якщо дитина потребує домашнього догляду, жінці в обов'язковому порядку надається відпустка без збереження заробітної плати тривалістю, визначеною у медичному висновку, але не більш як до досягнення дитиною шестирічного віку. Отже, факт потреби у такому догляді має бути підтверджений медичним висновком."
Все письма настаивают на справке о необходимости ухода за больным ребенком.
Я вот тоже не понимаю - она, что не может справку купить???
Получила платную консультацию юриста - отпуск только со справкой (прислали мне номера писем, буду находить и перечитывать).
Востаннє редагував Кимон: 05.08.2010 о 16:45
Нет, все письма настаивают на том, что если работодатель м....к и не хочет предоставлять отпуск по доброй воле, его таки можно принудить. Но только имея справку, иначе ни как.
Если честно, то я не врублюсь, вы действительно не понимаете то, что я уже 3 раза повторила - то, что обязанность работодателя и право работодателя это разные вещи - или прикалываетесь?
ну мало ли....Может верит, наивная, в человеческие чувства работодателя. Или в то, что в правовом государстве живет.Так посоветуйте ей купить справку если без справки по вашему имхо ни как нельзя.Я думаю ,что дамочка будет вам очень благодарна...
Ну так сразу и сказали бы, что работодатель не хочет по доброй воле давать отпуск этой женщине, и необходимо точно знать,что без справки можно дать, а можно и не давать...
новости законодательства, связаные с введением с 01.01.11 бюджетного кодекса
http://www.nau.kiev.ua/druk.php?name...08072010-0.txt
обатите внимание на "новые отчеты"
15) пункт 8.1 статті 8 Закону України "Про податок з доходів
фізичних осіб"( 889-15 ) (Відомості Верховної Ради України,
2003 р., N 37, ст. 308; 2004 р., N 52, ст. 564) доповнити
підпунктом 8.1.5 такого змісту:
"8.1.5. Податковий агент зобов'язаний подавати органу
державної податкової служби за місцем його реєстрації податкову
декларацію з податку з доходів фізичних осіб за базовий податковий
період, що дорівнює календарному місяцю за формою, встановленою
центральним податковим органом, про загальні суми доходів, які
нараховані на користь платників податку, і загальні суми податку з
доходів фізичних осіб, які утримані з цих доходів, а також обсяги
перерахованого податку до бюджету";
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks