| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А Вы не видите как Циркуля с Иваном трудятся над этим?? один очко уже подлизал... второй над этим работает как раз... причём Иван уже всех своих подставил и сдал с потрохами (видимо Регионалам это и нада).... вот и Лозенко готовиться уже на выход.....
крути не крути Иван щет себе выход в политику, хотя все уже на него положили...
я вот не пойму, чего ж вам не спится то?
...Не люби мне мозги...
Мне наплевать,что вы обо мне думаете, я о вас не думаю вообще...
Простите за спам, но не смог удержатьсяШилова жжот на своем сайте
З 1 по 12 липня активісти Соціального блоку Вікторії Шилової опитували мешканців Дніпропетровщини щодо їхніх симпатій на виборах до місцевих органів влади. Було опитано 700 респондентів. Це мешканці Дніпропетровська, П’ятихаток, Новомосковська, Дніпродзержинська, Магдалинівки.
Якщо би вибори міського голови Дніпропетровська відбулися цього тижня, то переміг би Загід Краснов (рейтинг – 28, 41%). Далі йдуть: Іван Куліченко з 22, 46%, третє місце займає Вікторія Шилова - 19,1%. У Ігоря Циркіна – 18,1%, Миколи Швеця – 7,75%, Івана Тюріна – 2,18%.
На запитання «За яку політичну силу Ви б проголосували?», респонденти відповіли наступним чином: Партія регіонів – 35,05%; Громадська сила З. Краснова – 14,54%; блок Тигіпка та «Наш дом - Днепропетровск» І. Циркіна по 9,76%; Соціальний блок Вікторії Шилової – 8,56%; блок Куліченка – 5,77%; блок Швеця – 4,18%; блок Юлії Тимошенко – 4,6%. КПУ, блок Яценюка, блок Литвина, ГРАД – не долають трьохвідсотковий бар’єр.
Як бачите, мешканці Дніпропетровщини оцінили наполегливу працю та боротьбу за права простих людей активістів Соціального блоку та особисто Вікторії Шиловій. Але найбільше нас вразили дані по Новомосковську. Особистий рейтинг Вікторії Шилової складає 40%, у той час як за нині діючого мера Віктора Літвіщенка готові проголосувати тільки 10% новомосковців. Ось вам і вічний мер!
Это наш город
Может даже до выборов. Хотя я если честно не пойму зачем Габибулаев так тратиться на пиар, шансы у него мягко говоря невелики. Тимошенко на выборах президента уже сделала аналогичный ход конём, сконцентировав все оставшиеся материальные и админ ресурсы, хотя было ясно и по рейтингам и по соц. опросам (по её мнению проплаченным) что она пролетает как лом по небосводу. Не поверила. Теперь влезла в долговую яму от спонсоров......
Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks