Коля, это вообще то ВШиловская тема.
Ты ж с ней горшки побил.
Даже ее верная Настя позорила тебя в "Между строк".
Как то странно вспоминать, что ровно год назад ты с ними демонстративно голодал...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Коля, это вообще то ВШиловская тема.
Ты ж с ней горшки побил.
Даже ее верная Настя позорила тебя в "Между строк".
Как то странно вспоминать, что ровно год назад ты с ними демонстративно голодал...
Вікторія Шилова: «Закликаю українок не боятися народжувати!»
Активісти Соціального блоку щиро вітають Вікторію Шилову з народженням довгоочікуваної доньки. Дівчинка народилася в ніч на Івана Купала – і це дуже символічно, адже Вікторія Шилова завжди виступала за збереження і відродження прадавніх слов’янських традицій. Вікторія – справді мужня та дуже енергійна жінка, яка в якості заступника голови обласної ради, на 9-му місяці вагітності, об’їздила вздовж та поперек всю Дніпропетровську область. Вона проводила наради з якості продуктів харчування, боролася з генно-модифікованою продукцію, яка заполонила полички супермаркетів під виглядом екологічно чистої їжі. Не припиняла Вікторія Шилова свою політичну діяльність, кожного тижня відкривалися громадські приймальні Соціального блоку в різних куточках Дніпропетровської області. Тож, бажаємо Вікторії та її новонародженій доньці міцного здоров’я, радіти кожному новому дню, нехай збудуться всі мрії!
Вікторія Шилова: «Народження доньки тільки додасть мені сил боротися за щастя та добробут мого українського народу. Я закликаю жінок народжувати і не боятися труднощів, адже жодні матеріальні цінності чи владні амбіції не варті щастя материнства та посмішки вашої дитини!».
Это правельно вот бы и желье для молодых ребяд где взять?или сродителями жить!
Позвольте с Вами не согласиться. Николай - это грустно. А ещё более грустно становится от того, что Николай и его действия могут кого-то развлечь. Как-то так![]()
свободу анжеле девис!!!
ура товарищи.
п.с. а почему шилова на новых бигмордах беременна если она уже родила?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks