| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
давай налетай еще есть !!!!
...
люди!!!! выручайте пенсионера - совсем немного осталось!!!
от не розумію сенсу цього СП.
І ціни теж. 250 грн - вартість бутилька меду на базарі. Так само "екологічно чистого з власної пасіки"![]()
...
Навіщо ж на базар, якщо мені в двір привезуть і без СП, я ще поторгуюсь і візьму в гіршому випадку за 240
СП - це коли відсотків 20 знижки. А за десятку колотитись, та ще й шукати сусідів - то дуже геморойно, даруйте на словіРозумію, що вам продати треба, але філософія СП - не допомогти Вам продати, а допомогти нам дешевше купити*-)))))
[QUOTE=Ірчик;7902965 філософія СП - не допомогти Вам продати, а допомогти нам дешевше купити*-)))))[/QUOTE]
я про СП так и думаю!!!!Если закажете мед,то и буде дешевше*-)))))
есть желающие с калиновой??? собираем для доставки компанию!!!!
давайте,вместе веселее!!!
1. Для СП это дорого (80 грн за 1 л)
2. Совет: могу ошибаться, но если бы Вы не ставили условие - только от 3-х л., то уже бы давно продали. Это лично мое мнение, можете не прислушиваться.
Лично я за год даже 1 л. не съедаю, и из всех моих многочисленных знакомых лишь одна дикая любительница, которая бутылек меда съедает за пол года (полюбляет с кофе), а так, основная масса не использует его в таких количествах.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks