Нічого нового в ваших можливостях немає; торгові роботи відомі вже давно. Особисто я, ними не цікавлюсь; і вже говорив вам, чому. Можу додати ще трошки іншого. Мета справжнього інвестора, чи то бізнесмена, - творчість і розвиток, а гроші - лише супутній продукт цієї діяльності. Купити торгового робота означає перекреслити творчість і прагнути тільки заробітку. Це - не для мене. А подивитись на ваш результат, дійсно, буде цікаво.
Ви праві. Здається, я вже встиг змінити свою точку зору. Щоб бути гнучким і допитливим, людині потрібна надлишкова енергія. Творча енергія. У більшості з нас, її бракує, бо вистачає лише на виконання чужих вказівок і порад. Це - залежність.Да, Сергей, Вас сделали на 5 баллов!
Практически Вашими же словами! Это ведь Вы всегда называли Ваших собеседников на этом форуме инертными и не желающими попробовать новое.
Что же сами не хотите?
І я більше не дивуюсь, лише трохи жалію тих людей, до котрих колись висував претензії. Винюсь: був неправий. Але я налаштований допогти, чим зможу, тим, хто забажає вирватись з лещат низької енергії.
Що стосується різних фінансових пропозицій. Їхні автори вже добре навчились приєднувати до своєї мотивації і Кійосакі, і Шефера, і інших фінансових гуру. Починається розмова "за здравіє", а потім переходить у невість що. І тут мова вже не йде про істинну допитлівість, бо нею починають маніпулювати. А маніпуляції я не люблю.
Bookmarks