Орехи - идея интересная
По деньгам сориентируйте:
- вступить;
- саженцы;
- получить 2Га;
- другие;
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Орехи - идея интересная
По деньгам сориентируйте:
- вступить;
- саженцы;
- получить 2Га;
- другие;
Если я правильно понимаю - 2Га получаете не вы, а сообщество любителей Остапа Ибрагимовича. А дальше бабло вкладываете вы. Ожидая того сладостного мига, когда земли сельхозназначения можно будет продавать. Тогда ореховоды сразу банкротятся, земля продается. Вы свои деревья сможете вывезти самостоятельно. Хоть целиком, хоть дровами![]()
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
У меня в планах нету желания этим заниматься. Считаю, что неблагодарное это дело. Почему-то умалчивают о многих факторах ухода за деревьями, о сборе этих самых орехов и их дальнейшей переработке. Ведь разговор идет о промышленных объемах выращивания? Видел видео, как собирают эти орехи в Италии при помощи специальной техники. Наши фермеры никогда в жизни себе не позволят приобрести такую технику и уж тем более создать полный технологический цикл от выращивания до реализации конечному потребителю. В нашей стране будут зарабатывать только посредники, которые за копейки будут скупать этот самый орех.
П.С. Я как-то не очень представляю себе, как семья из 3-4 человек будет убирать 2 га орехов. После уборки спину не разогнешь, а так придется несколько раз поле обходить ибо за раз все орехи не опадут!!! А привлекать наемных рабочих? Так на чем тогда зарабатывать?
Пофамільно? Я не знаю.
У першому пості я дав посилання на сторінку з фото мого власного державного акту на 2 Га землі. Захочете зустрітись, - покажу оригінал.
Разом зі мною 6-го травня подібні акти одержали й інші учасники горіхової асоціації. На підході друга група, за нею - третя. Більшість з нас - мешканці міста і не збираються на своїх гектарах працювати власноруч. Ми об'єднуємось в кооператив, наймаємо агронома, робітників і контролюємо процес. Він не простий, звичайно, але ми не боїмось. І повний технологічний цикл створимо; всі передумови для цього є.
За подробицями - ласкаво прошу до офісу (пр. Гагаріна 177-26, тел. 797-17-30).
Не треба думати, що все це можливо без коштів; хоча інвестиції повертаються досить швидко, без первинного капіталу не обійтись.
Востаннє редагував Ждан Сергей: 25.05.2010 о 22:21
Я радив би розглядати ці 2 Га, як можливість, а не як загрозу. Земля реальна і власність реальна; сьогодні вона ще є, а завтра ми будемо чухати потилицю.
Бізнесові розрахунки зроблені; можна їх вивчати і корегувати, але хаяти те, чого не знаєш не є розумним.
Звичайно, при відсутності фінансових можливостей, радше "оголосити виноград зеленим", як це зробила лисиця з відомої басні.
Ні-ні, я мав на увазі не весь бізнес, а тільки передовий.
У вівторок чекаємо на тих, хто бачить можливості і вміє їх використовувати.
А якщо хтось не вміє, але хоче навчитись, то краще це робити разом.
Зазвичай, основною проблемою бізнесу є збут. З горіхами - навпаки: збут майже необмежений; головне - якість.
Збір горіхів у населення не може забезпечити постійну якість; для цього потрібні промислові сортові сади.
Сіянець виростає з горіха. Їх можна зустріти на базарі. Нове дерево зберігає генетику горіха, з якого воно виросло відсотків на 20. Тому невідомо, що за плоди з'являться через 8-10 років.
Саджанець - це щеплений сіянець; він зберігає якості привою, а урожайність дає з першого року.
Сіянець коштує 10-15 гривень, а саджанець, - 80-100, але за саджанець є компенсація 55 гривень.
Знайомий голова одного з садових кооперативів розповідає, що кілька років тому деякі ділянки можна було придбати і за 300 гривень. Потім ціни злетіли неймовірно, потім впали наполовину, але колишніх низьких цін вже мабуть не буде.
Так само, через деякий час не стане можливості одержати 2Га всім бажаючим; земля буде тільки продаватись.
Министр аграрной политики Украины Николай Присяжнюк вчера заявил, что надеется на открытие рынка земли 1 января 2011 г., сообщает пресс-служба служба инвесткомпании Phoenix Сapital.
По словам министра, торговле землей препятствует отсутствие двух принципиально важных законов - закона «О рынке земли» и закона «О земельном кадастре». Министерство в данный момент занимается разработкой проектов этих законов, которые будут внесены на рассмотрение в парламент во время осенней сессии.
Министр также заявил, что возможно будет установлено ограничение на количество земли, которое может быть куплено одной компанией. В данный момент обсуждается лимит в 10000 га для одной компании. Сейчас, сельскохозяйственные земли в Украине могут находиться в частной собственности, однако существует мораторий на продажу земель сельскохозяйственного назначения до конца 2012 г.
Востаннє редагував Ждан Сергей: 02.06.2010 о 15:13
Збори в Горіховому Клубі - сьогодні о 17.00.
Запрошуємо усіх. пр. Гагаріна 177-26
В России рынок земли существует уже давно, сельхозземля свободно покупается и продается.
Рыночная цена хорошей с/х земли с черноземом - около $100 - $300 за гектар, плохой (без чернозема) - от 0 до $20 за гектар.
Поэтому 2 га земли - не ахти какая ценность при развитом рынке; я думаю, что цена $200 - $400 за такое "поместье" всегда будет доступна "всім бажаючим".
А земельный ажиотаж в Украине связан как раз с закрытостью и нерыночностью.
Вы не понимаете главенствующей роли государства в функционировании экономики
(Констанжогло)
Думати можна що завгодно; навіть - те, що через кілька років доллар буде коштувати 2 копійки. У жодному разі, це не факт, а лише думка.
А якщо серьозно, то ми намагаємось враховувати всі можливості.
1. До того часу, коли земля, можливо, знеціниться, у нас вже буде горіховий сад, вартість якого буде тільки рости.
2. Свого часу, ми вже повелись на подібні розмови, що приватизаційний сертифікат нічого не вартий, і спіймали облизня. Той, хто думав інакше (і до речі, ці розмови ініцюював), став володарем активів.
3. Україна - не Росія; це наші, а не російські черноземи найкращі в світі.
4. Чекати, коли ринок стане розвинутим, - не в нашому характері.
5. Цінність мають не 2 Га самі по собі, а ті можливості, що вони створюють.
6. На будь-якому ринку варто бути першим (Sero venientibus ossa).
http://investfunds.com.ua/news/34828
В случае отмены моратория на торговлю землей в следующем году существует риск того, что украинская земля перейдет в собственность нескольких групп. Кроме этого, на рынке земли может воцариться хаос. Прежде чем отменять мораторий, необходимо принять ряд важных решений.
Ну так и напишите честно - для перепродажи, когда отменят мораторий... А то "Остапа понесло" в какие то ореховые сады. Хорошо хоть не финики придумали.
Чем больше читаю Ваши посты, тем больше вижу сходство с "великим комбинатором". Все посты имеют исключительную направленость - работают только дураки, а те кто "умные" несут мне денежки , а я их зарою на поле чудес в стране дураков и все (кто принесёт денежки) будут богатыми.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks