| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Досить доречна тема!!!
Додаю і своє питання:
Шлема поки що у мене немає, до останнього катав в бейсболці.
Поки не так жарко було, досить комфортно. Та ось вже непогано почало припаряти, і в такому головному уборі голова починає "горіти"
вже на 10-му км нормального пробігу.
вирішив сьогодні без кепки їхати і тут інша проблема: голову реально почало напікати та так, що приїхав на роботу і аж ковиляє. На магнітні бурі (тут про них згадували) раніше не був чутливий...
Так от, питання: як у шлемі щодо цього? Там отворів багато, голова теж майже повністю відкрита активному соннячному випромінюванню???
До речі, щодо загару.
Специфічний велозагар може бути досить корисним.
Так, минулого тижня попав на трансляцію Джіро д'Італія і почув цікавий факт:
Цьогорічний переможець Іван Бассо (команда Liquigas) познайомився зі своєю майбутньою дружиною саме в солярію,
коли прийшов виправляти свій "четвертний" велозагар. На той час його половинка там працювала... А тепер вони не розлий вода. От так буває!
ЗАГОРАЙТЕ НАЗДОРОВ"Я!!!
обычно вечерняя прогулка занимает порядка трех часов..сколько по времени заняла у вас прогулка?
Б.
выехали чуток позже семи из центра, а домой я вьехал сразу после десяти ±10 минут. а проехали и правда славненько
В шлеме жарко конечно, но не так как в шапкеДопис від Васек-Liverpool
Дырки спасают. Ну и так как он ребристый, то солнце на башку через них не светит. Кроме этого он ещё и защитит башку в случ чего.
поэтому шлем наше всьо.
то есть, Вы решили, что я вот с бухты-барахты взяла и придумала чушь несусветную?)))
человеку при определенных физических действиях (в данном случае рассматривается езда на велосипеде) становится жарко (особенно в теплое время года) и ему свойственно потеть. В майке тоже может быть жарко, поверьте!)))
ПС. И я не говорила, что в шлеме дискомфортно![]()
под шлемом сильно потеют места по контуру шлема, в месте прелегания шлема к голове. А так все же он продувается, хоть и не так хорошо как хотелось бы, но и солнце не напекает. Хотя вот заметил при длительных поездках дискомфорт от шлема возникает, как будто стягивает голову, хотя тут может и проблемы с шеей влияют![]()
А ми всі опади на захід відправили, привичніше їм там
Яка різниця між велорюкзаком і звичайним рюкзаком?
Поки що зі звичайним ганяю, та футболка під рюкзаком після проїзду мокра вся та й рюкзак наполовину. Дуже неприємний дискомфорт,
постійно бажання виникає його поправляти.
Велорюкзак у цьому плані буде краще?
Та й взагалі, я б такий, щоб на спині нічого не висіло, ото б кайф їзди був. Що думаєте з цього приводу? Може багажку поставити і всі речі туда?
Які "за" і "проти" такого рішення?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks