ты ж до 8
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ты ж до 8
Так что в наркотиках, я совсем не нуждаюсь. Я и без них нахожу жизнь достаточно живописной. У меня и справка есть.
завтра качу на днепродымкто хотит, поехали
буду минут в 15 десятого возле трёх в лодке и с пол-десятого минут 10 за ж/д мостом могет постою
![]()
Хе-хе-хе![]()
Так что в наркотиках, я совсем не нуждаюсь. Я и без них нахожу жизнь достаточно живописной. У меня и справка есть.
Сегодня, когда катил на Коммунар, обратил внимание, что на набережной, чуть дальше 3Д уже нет шнура, пересекающего тротуар, ; -)
с удовольствием бы присоединился, но неделю назад проехал по этому маршруту..завтра качу на днепродым
Если будете ехать через Кировское, то после моста через орель, езжайте по маршруту 241 и там дальше по дачам..смотрите на направление..выберетесь из дач, там все дороги ведут в Николаевку.
Б.
Super! Це зовсім не якась особлива любов до Comanche. По ціні і для моїх потреб (на найближчий час) саме те, що треба.
Дешевше 2500 грн. велосипеди з такими параметрами не знайдеш. правда, є ось такий, як альтернативний варіант Author Impulse 2009 http://velodnepr.com.ua/695.html , але я майже нічого в його комплектації не розумію... Що собою представляють втулки QUANDO 36 holes? Це касета?
Підскажіть, в чому основні відмінності між Author Impulse 2009 та Comanche Niagara FS M 2010 http://velodnepr.com.ua/761.html ?
Дякую!
500 км !!! Білше всього, що буду з Паруса 2 до р-на нагорки (вул. Писаржевського) 6 днів з семи на тиждень катати. Це приблизно 17 - 18 км в одну сторону... Це ж що, мого устаткуання вистачить на 2- 3 тижні??????
Как вспоминал Анатоль Лапин (эммигрант, долгое время работал дизайнером на Порше), когда принимали дизайн модели для америки (двигатель спереди, ничего общего с классикой 911, сам Лапин над этой моделью не работал), самый топ-менеджер изрёк (рассматриая 2 варианта): "И то и то - дерьмо, но если выбирать по-любому - то, пожалуй, этот..." - и тыцьнул пальцем в более приемлемый образец.
Шутка конечно, но лучше тогда Команч.
Кстати, есть дисковая версия. Немного бу. По цене ви-брейковской. Ростовка - L.
Это немало на каждый день. Если вел плохой - охоту быстро отобъёт.500 км !!! Білше всього, що буду з Паруса 2 до р-на нагорки (вул. Писаржевського) 6 днів з семи на тиждень катати. Це приблизно 17 - 18 км в одну сторону... Це ж що, мого устаткуання вистачить на 2- 3 тижні??????
Велосипеды SCOTT. Продажа и обслуживание. 067 352 1717
Mbike! А можна детальніше. "Немного б/у" - це скількисна ньому накатали?
Пиши краще на електронку: [email protected]
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks