Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
пируй донбасс, гуляй гопота. но помните на всех донецких хватит гіляк
.
Я побачив в назві про "рідну", а не про таку ж саму назву країни. В канадців та їм подібних немає рідної канадської.
Хоча таки приклади, про які запитував ТС, теж є.
Може тому що англо- та франко-канадці живуть в своїх різних провінціях і дещо не люблять одне одного. От Квебек вже декілька разів поривався вийти зі складу Канади...Кстати, чего бы канадцам не придумать свой собственный язык, хотя бы смешением английского и французского?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Страна дуреет, но идёт вперёд!
Интересно , до каких пор до свидомитов будет доходить простая истина , что ДЕРЖАВНА мова для миллионов украинцев не является РОДНЫМ языком .
Могу поехать во Львов , но не имею желания . Хочу в Рио-де-Жанейро , но не имею возможности .
Не нормально, но только потому что все документы должны идти на гос. языке.
Победа коммунизма неизбежна!
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
А мені наприклад дуже подобається досвід Казахстана, де єдина державна казахська, і ніяка зараза не верещить. На 1991р. російськомовного населення було десь 50%. Зараз ті що не бажали вчити мови- виїхали, залишилось десь 17 -20%, які вивчили.
І ніяких розмов про притискання російськомовних громадян. Все спокійно.
В Україні навіть не заважають Вам розмовляти Російською , але все мало. Фигвам шановні. Не бачити Вам другої державної , як кінчика свого пеніса.
Врожденный порок капитализма-неравное распределение благ; врожденное достоинство социализма-равное распределение нищеты.
Уинстон Черчилль
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks