| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну на счёт вседозволенности я б ничего не сказал. Краснов в Горсовете не первый год, пока что никто из "малой Родины" аулы не перевозил.
А " на кого и на что будут работать иноверцы" - они уже давно работают!
, Вы в том числе....только на евреев. А те в свою очередь, людей не за краску даже покупают, а просто за кусочек хлеба...или зп по 2 месяца держать, а потом.... какое снисхождение... как подачку дают... от вам и разница...
и открепительные талоны на выборы, смотрящие за каждым, чтоб за кого нада голосовали... разве не так?... и шо вы таки скажите по этому поводу?![]()
Загиддин - инородец, пусть едет к себе в аул и там будет главным аксакалом, а Украина для украинцев!
Мардик, поймите, в Украине должны правит украинцы, а не иностранцы. Представвьте себе, что во Франции после Саркози президентом станет какой-нибудь Абу Саид Мухаммед ибн Мустафа аль Багдади (к примеру). Допустят этого французы? НЕТ! А у нас Загиддин Габибулаевич Габибулаев может баллотироваться в мэры города. Что касается перемешанной крови - не надо ее перемешивать!!! Deutschland, Deutschland uber alles, uber alles in der Welt!
Востаннє редагував Western District: 21.03.2010 о 16:05
Між іншим, я вільно володію українською мовою. Вдома та з друзями спілкуюся російською, а під час офіційних заходів - українською. Думку свою вмію викладати і в усній, і в письмовій формі російською і українською мовами. Англійською володію непогано, і німецьку також розумію. Форум російськомовний, тому я вирішив писати російською. Хочете перевірити мої знання державної мови - ви маєте тепер таку можливість.
Мне,эмигранту с многолетним стажем (и не украинцу),простительно не знать украинский язык,хотя вы можете убедиться,что я вас отлично понимаю..
Расистом мене не можна вважати в жодному випадку. З. Краснов належить до європеоїдної раси, до якої належимо й ми, українці. Просто він не володіє українською, погано говорить російською, а це сором для нашого міста. Уявіть собі: мер-іноземець, та й говорить з акцентом! Мером має бути українець, росіянин, єврей, поляк - хто завгодно, але не кавказьке бидло з аулу, яке повинно повернутися у свій кишлак та крутити баранам хвости.
Востаннє редагував Western District: 21.03.2010 о 15:52
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks