| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Свиданки вслепую-нужны или нет?
Нормальная мужская логика."Я тебя в*бу,но я тебе не перезвоню, ибо тараканы в моей голове считают,что ты этого недостойна"(Шиншилла)
драсте...ну шо тут у вас
19 січня п. р. близько 02.00 до співробітників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 23-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 18 січня о 01.40 вона знаходилася в гостях у малознайомого молодика на ім’я Денис, разом з яким вживала спиртні напої. Раптом зловмисник, погрожуючи постраждалій пістолетом, заволодів її особистим майном, а саме: мобільним телефоном, золотими ланцюжком та браслетом.
Також у іншої громадянки, яка знаходилася в його оселі, затриманий заволодів двома мобільними телефонами, гаманцем з грошима в сумі 250 грн., золотими ланцюжком, кулоном та п’ятьма каблучками, одна з яких з білого металу.![]()
зато про войну........
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Если серъезно, то я уже и не помню своё первое свидание толком. Хотя когда была свадьба и перед выкупом, зная что подруги жены будут измываться я вспомнил и дату и даже примерное время первого поцелуя
А как прошло Ваше первое свидание?
да вот чишу ... всмысле пишу![]()
В любовном треугольнике один угол всегда тупой!
Любовь как ветер... Ты её не видишь, но чувствуешь...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks