Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 540, показано з 1 по 20.

Тема: Росія наразі не готова до військового конфлікту з Україною

Деревоподібний режим

Звідки Ви
    Запоріжжя
    Дописів
    571

Типово

Ну, добре, порегоніти на форумах - великої доблесті не вимагається. І все ж танки під курськом стануть холодним душем, думаю. Крім того, думаєте у Росії у разі збройного конфлікту з нами (якими б слабкими ми не були) скільки фронтів відкриється? Рахувати?
    У Грузії були задіяні усі більш-мнш боєздатні підрозділи. Війна велася на території з населенням, що вже вело збройні конфлікти і було відфільтроване від елементів недружніх агресору. Несміливі авіаналети закінчилися втратою дорогих, як для теперішньої "супердержави" літачків... Удар у відповідь був неможливий в принципі через природні кордони між РФ та Грузією.
    Цікавенька складеться історія із агресією, приміром, у криму, де якраз відносно легко мобілізуватися зможуть тільки татари, бо решта звикли махати прапорцями на тлі кораблів РФ, але до рук зброю взяти абсолютно не готова. У 90-х уже проходили антиукраїнські настрої у криму, які закінчуються, щойно на вулицях з'являються озброєні українці. Думаю, що озброєні кримчаки вирішать питання внутрішньої підтримки агресора швидше разів у три...
    Хотят лі русскіє войни? - очінь хатят, могут лі русскіє воювать - дивлячись із ким, скажу я гарячим головам, які можуть на форумі танки язиками підбивати. Хочете попробувати? Чечню спочатку потушіть, страшні вояки, мля)
    Востаннє редагував Добриня: 01.10.2009 о 10:28

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті