Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання
Всього знайдено 48, показано з 1 по 20.

Тема: Текст резолюции ООН запрещающей неонацизм

Звідки Ви
    Днепропетровск (левый берег)
    Дописів
    3 658

Cool Текст резолюции ООН запрещающей неонацизм

Нарыл сёдня текс. Скачивается бесплатно в pdf-е http://www.un.org/Docs/journal/asp/w...=A/C.3/63/L.49
    Это полный текст резолюции ООН, осуждающей героизацию сами знаем кого. На форуме была уже такая тема, но она скатилать во флейм. Вот Вам полный текс. Приглашаю обсудить всех, кому интересно.
    Востаннє редагував Буддист: 27.09.2009 о 13:43

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Вы для начала разберитесь, что за резолюция, кем и когда принята, о чем она....а то опять все во флуд скатится А заодно, сразу , ну, так, для порядка, найдите недавнюю резолюцию, которая ставит занка равенства между нацизмом и сталинизмом
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Дописів
    3 658

Типово

Только не коситесь на мну так строго как на потенциального сталиниста. Когда в Москве на Казанской решили поставить памятник Сталину, я был против между прочим. Так что прошу без многозначительных намёков

Звідки Ви
    Дописів
    3 658

Типово

1. Многие считают, что инициатором выступила Россия. Это не так (вернее не только Россия). Потому как среди авторов документа есть и

страны средней Азии (по большей части кста), и латиноамериканцы.

Авторы документа:

2. Если говорить о WWII, то здесь обозначили все составные части CC. (тоже неспроста)

3. А вот сдесь в первом абзаце они проехались по Украине, во втором абзаце - по Эстонии. )))

4. Да. То бишь исходя из этого документа, против любого аргумента высказанного в пользу

нацизма/неонацизма (даже если этт аргумент является исторической правдой), есть однозначный контрарумент,

санкционированный следующим:

ЗЫ: я вижу это так. Я постарался быть непредвзятым, и просто показать какие приемущества в спроах (а чем мы

еще в Общих занимаемся?) дает данный док

Звідки Ви
    Донецкая республика
    Дописів
    242

Типово

Украинский фашизм не пройдет!
    в День инагурации 19 февраля я поступлю просто: свидомых депортирую в Карпаты, укроSScовцев в gazenvagen!

Звідки Ви
    Город древний, город славный.Российская Империя.
    Дописів
    21 504

Типово

Цитата Допис від Буддист Переглянути допис
    2. Если говорить о WWII, то здесь обозначили все составные части CC. (тоже неспроста)

ЗЫ: я вижу это так. Я постарался быть непредвзятым, и просто показать какие приемущества в спроах (а чем мы

еще в Общих занимаемся?) дает данный док
    Сейчас вам расскажут, шо ООН продался жыдам и массонам и поэтому половина резолюций - филькина грамота.

Звідки Ви
    IYI
    Дописів
    27 022

Типово

Странное обсуждение.
    Это пока что не "документ" а "предложение", в сфере пожеланий. Или кто-то уже подписал?
    Мало ли что можно внести в качестве проекта. Вот например Кадафи внес предложение сделать южное НАТО - САТО. Ну и что? Все это политическая болтовня и выпендреж.
    Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/

Звідки Ви
    Дописів
    3 658

Типово

Цитата Допис від Kaktus Переглянути допис
    Странное обсуждение.
    Это пока что не "документ" а "предложение", в сфере пожеланий. Или кто-то уже подписал?
    Мало ли что можно внести в качестве проекта. Вот например Кадафи внес предложение сделать южное НАТО - САТО. Ну и что? Все это политическая болтовня и выпендреж.
    Я как-то поспорил с Vedma, что найду текст резолюции. Нашел! Скоро в этой теме будет выложено подтверждение того, что резолюция принята

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

відпружтеся, в тексті резолюції не йдеться, зокрема, про ОУН та УПА. Тому можете абсолютно вільно і законно вітатися з людьми словами "Слава героям!". А якщо проявите героїзм по захисту Батьківщини, можете отримати звання Героя України, яким нагороджений інший герой Роман Шухевич.
    Слава героям!

МОСКАЛЬ1968
    Guest

Типово

Да украине пойух оон! Главна, в нату вступить. Она, ната,правда, руками и ногами от украины отпихивается, но,повторяю, украине пойух.

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від Буддист Переглянути допис
    Я как-то поспорил с Vedma, что найду текст резолюции. Нашел! Скоро в этой теме будет выложено подтверждение того, что резолюция принята
    Пока резолюции не вижу, вижу проект, прошу прощения. Так что восклицать "Эврика!" преждевременно.
    Ждем подтверждения.

Звідки Ви
    Дописів
    3 658

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    відпружтеся, в тексті резолюції не йдеться, зокрема, про ОУН та УПА. Тому можете абсолютно вільно і законно вітатися з людьми словами "Слава героям!". А якщо проявите героїзм по захисту Батьківщини, можете отримати звання Героя України, яким нагороджений інший герой Роман Шухевич.
    Слава героям!
    Я вже неодноразово говорив проце, але для Банзая я готовий ще раз повроити. Міг скопіювати свій пост, але скажу українською Банзай. Ти ж розумієш, що у Другій світовій перемога могла буда або за СРСР, США та Великобританією (з одного боку), або за Німеччиною (з іншого боку). Третього варіанту не було. Ситуацію не могли змінити ані Польська армія крайова, ані лісові брати, ані УПА. У таких умовах ОУН-УПА змушена була виступати на боці Німеччини. Доречі за умови перемоги СРСР ні про яку незалежність навіть думати не можна було. По результатах Другої світової Україна могла здобути незалежність лише за умови перемоги Німеччини. Отже Німеччина, та усі національні організації (ОУН-УПА, РОА та ін.) були соратниками - мали спілні цілі. Додай до цього, що на відміну від СРСР. Німеччина не забороняла державним утворенням, створеним на окупованих терироріях мати власну державну символіку, та часткову незалежність. Наприклад Локотська республіка та ін. Це вкотре доводить, що ішого вибору, аніж стати союзником Німечини ОУН-УПА не мала. Казати про те, що ОУН-УПА боролася одночасно на два фронти - це не поважати свого співбесідника, або вважати його дауном.
    ИМХО. Я напр. поважаю Україну, та її людей. Та я не бажаю щоб ім'я моєї держави було заплямовано співробітництвом з нацистами. Не "героям слава", це не герої, це бандитські вилупки з рабською психологією, готові продати душу на банку яловичини. Я не поважаю ціх "героїв". Не достойні вони.

Звідки Ви
    Дописів
    3 658

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    Пока резолюции не вижу, вижу проект, прошу прощения. Так что восклицать "Эврика!" преждевременно.
    Ждем подтверждения.
    я гарантирую. Подтверждение долго ожидать не прийдется

Дописів
    24 545

Типово

Буддист
    Многие считают, что инициатором выступила Россия. Это не так (вернее не только Россия). Потому как среди авторов документа есть и страны средней Азии (по большей части кста), и латиноамериканцы.
    Який показовий список. А якщо ще згадати що усі країни ЄС демонстративно утримались по цій резолюції, то це становиться ще більш показовим.
    Херня що у Судані йдуть етнічні чистки, головне що вони осудили неофашизм.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Дописів
    3 658

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Буддист

Який показовий список. А якщо ще згадати що усі країни ЄС демонстративно утримались по цій резолюції, то це становиться ще більш показовим.
    Херня що у Судані йдуть етнічні чистки, головне що вони осудили неофашизм.
    Якими б не були суданці, та ін. мене не турбує те, які саме країни голосували за, а які проти. Важливий результат. Я не політолог, і історія виникнення цього документу мене не цікавить. Але тпепер це - онда з норм міжнародного права. І ті, хто не бажає з ним рахуватися, будуть нести відповідальність. Доречи. Усі норми, прийняті ООН мають однакову юридичну силу, якими б країнами вони не були прийняті. Тому це
    А якщо ще згадати що усі країни ЄС демонстративно утримались по цій резолюції
    - не аргумент.
    Тепер це - Закон. Поважай!

Дописів
    24 545

Типово

Буддист
    Тепер це - Закон. Поважай!
    А хіба ця резолюція була прийнята?
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Дописів
    3 658

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Буддист

А хіба ця резолюція була прийнята?
    Поки триває пошук дати прийняття резолюції. Якщо цікаво - можеш сам пошукати)))

Дописів
    24 545

Типово

Буддист, наскільки мені відомо, США скористалося правом вето.

Звідки Ви
    Дописів
    3 658

Типово

не плутаєш з тим, що США проголосували проти? це різні поняття. Якщо можеш, доведи свої слова linkом

Дописів
    24 545

Типово

Буддист, дещо пізніше, зараз я тікаю з компа по особистим ділам. А раніше вважав (можливо і неправильно), що голос «проти» постійних головуючих, таких як США, СРСР (зараз – Росія) та ще пару країн, автоматично стає вето.

Сторінка 1 з 3 123 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті