| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Відтоді, коли за межами Ізраїля з'явились перші табори палестинських біженців.
Поки що...я ведь пока что живой,но нормальной должности и работе..якщо не брешеш!
Для того, аби зрозуміти що перед тобою купа лайна - не обов'язково у неї влізати.Не веришь--приезжай проверь..
При тому, що біженці були з територій, що нині є Ізраїлем. Вивчайте історію, шановний неюдей:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...BD%D1%86%D1%8B
Й брешіть далі іншим, а не мені, про те що Ізраїль вбиває арабів не за те, що вони мусульмани.
Они ушли сами,а значит они не жители страны Израиля.. А значит,Израиль никого не убивает за неиудейство..
Ты неумело ляпнул хрень,так признай это.. А не выкручивайся.. Уже и беженцев приплёл.. КОМУ ОНИ НУЖНЫ ВООБЩЕ??? Причём тут они к Израилю???За то,что террористы,а не за то,что мусульмане..Й брешіть далі іншим, а не мені, про те що Ізраїль вбиває арабів не за те, що вони мусульмани
Так что,свои лживые утверждения оставь при себе!!!
Мардик, бачите, як воно виходить. Зазначте, що саме Ви перший перейшли до обвинувачень і принижень на адресу українців, нав"язуючи нам своє бачення соціо-культурних та історичних процесів НА НАШІЙ БАТЬКІВЩИНІ. При цьому Ви досить умовно пов"язані з нашою країною - для Вас це місце проживання на певний час і місце перебування частини Ваших друзів та родичів. При всій повазі, Мардику, Ви не знаєте нашої історії, Вас не дуже цікавить наше майбутнє.
Та коли Вам, як громадянинові держави Ізраїль, який би мусив передусім дбати про проблеми своєї країни, дзеркально, у відповідь, наводять проблемні моменти політики вашого уряду, які піддає критиці більша частина світу, а не лише дописувачі цього форуму - Ви стаєте в позу, починаєте нервувати і ображатися.
Якщо Ви за фахом психолог, то якісь дивні у Вас підходи у спілкуванні, несумісні із професійною етикою. Ви виходите з логіки подвійних стандартів - іншим не можна того, що дозволено Вам. Будьте терпиміші та уважніші до аргументів іншої сторони, тим паче, якщо Ви у гостях.
При тому, що я не прихильник назви "Січеслав", вважаю Ваш допис зневагою до української мови та проявом елементарного невігластва. Словосполучення "Запорізька Січ" Вашого пролетарського вуха не ріже, а "Січеслав" уже звучить якось неблагозвучно? А Петербург, даруйте, у Вас із Підарбургом не асоціюється?
Ваша логіка зрозуміла: асимілювати чужу назву чи її заідеологізовану складову, пристосувавши її до особливостей місцевої топонімики (враховуючи декілька Кам"янок, які увійшли до складу міста, каменисті виходи порогів).
Але для більшості мешканців це буде заскладна та молазрозуміла конструкція, яка до того ж апелюватиме до грецького "петрос" - камінь та пов"язуватиме з попередньою назвою.
Народ вже фактично зробив свій вибір, скоротивши назву до "Дніпра". Максимум, що можна зробити - це злегка ушляхетнити її, відрізнивши від назви ріки, додавши чи то -град чи то -слав, підкреслюючи саме міське начало.
Дніпроград, Дніпрослав, навіть Дніпровськ - було б саме те. І самі собою знялися б усі історико-ідеологічні конфлікти. Була б гарна і об"єднуюча городян назва.
Приємно мати справу із переконаною усвоїх поглядах людиною, та, на мою думку, реаліїї такі, що скоріше місто називатиметься Катеринославом або Січеславом, ніж Дніпрокам"янськом. Для того, щоби було навпаки, треба спустити оті штучні болота на Дніпрі - коли відкриються пороги, кам"яна сутність цього міста вийде на поверхню, можна буде про щось говорити. Та це буде не скоро. А Дніпроградом можна називати хоч сьогодні.
До речі, смисла об"єднуватися в одну територіальну громаду із Кам"янським-Дніпродзержинськом не бачу. Ну, хіба, для гарної назви![]()
Востаннє редагував Andriy: 06.08.2009 о 15:08
Якщо питання стоїть так, що Січеслав назва не прохідна, то краще все ж таки просто - Дніпро. Без "ушляхетнювання" різними закінченнями.
А Монастирський острів?
Так чи інакше перейменування Дніпропетровська можливе лише за умови приходу відповідних сил до влади. Я представляю силу, яка планує зробити Дніпрокам'янськ новою столицею з усіма відповідними наслідками. Для столиці потрібна монументальна назва, що йде з глибини віків.
Каміння Дніпрове бачило багато...
хто тут???Якщо питання стоїть так, що Січеслав назва не прохідна, то краще все ж таки просто - Дніпро. Без "ушляхетнювання" різними закінченнями. 06.08.2009 14:54
Через 20 років назва "Січеслав" личитиме теперішньому Севастополю, який буде головною військово-морською базою Української Цивілізації.
А Нікополь мені й так подобаєтьсяхоча й грецька назва, але нічим себе не зганьбила.
Володимировичу, не будемо про сили, краще про аргументи - добре?)))
О какой смерти идёт речь??? Израиль сразу-же протянул руку помощи ВСЕМ НАЦИОНАЛЬНОСТЯМ,НАСЕЛЯВШИМ ПАЛЕСТИНУ на момент раздела,и всем соседям..
Они не приняли её,объявив войну новорождённому государству..
ШЕЙХИ И ЛИДЕРЫ АРАБСКИХ СТРАН УМОЛЯЛИ АРАБОВ ПАЛЕСТИНЫ ОСВОБОДИТЬ СВОИ ДОМА,чтобы не попасть под удар победоносных арабских легионов..
Не переймайся.. Ты для них также неверный,и будь их воля... Ну,ты в курсе..А те, що вони оголосили джихад (відповідно до своїх релігійних переконань) - є нічим іншим, як тероризмом.
Вас сильно унизили???
Историю знаю,будущее мало интересует..Ви не знаєте нашої історії, Вас не дуже цікавить наше майбутнє.
Не нервничаю,и не обижаюсь (было-бы на кого)..Ви стаєте в позу, починаєте нервувати і ображатися.
Это когда я в гостях.. Но на форуме я не в гостях..Будьте терпиміші та уважніші до аргументів іншої сторони, тим паче, якщо Ви у гостях
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks