| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеология привлекательна.
Романтизм присутствует.
Устройство государства нравится.
Культурные ценности и наследие.
Ощущаю это внутренне.
Куда все - туда и я.
Ехал в троллейбусе (первый раз за 2009 год приключилось), ну и на те, история.
Едет бандеровец и варнякает (пьян видимо):
"Якщо ци росияны будуть ходыть по вулыци з андрийивськими лэнтами, то дали будэ велыка бида! Нэхай ци руськи зрозумиють, шо живуть на наший земли, цэ наша украйинська зэмля, трэба йийи поважаты, вывчаты моооову. Ось я йийи добрэ знаю, свойих диточок навчыв. А якщо в Крыму будуть ходыты з росийськими флагамы, то я не поступлюся, я пиду воюваты. Ци росияны фашисты...Ось добрэ у Лытви зробылы, заборонылы розмовляты руською..."
И все это тупо своему незнакомому соседу на ухо. Тот его спрашивает: "так ты украинец или националист?"
Отвечает: "я в першу чэргу националист и украйинэць." И продолжает варнякать по кругу, что будет какая то беда...
Я не выдерживаю и говорю ему: "тебя, бендера, тут 5 лет назад не было. Если будешь продолжать-пойдешь пешком с набитыми окулярами, фашист!".
Он мне кричит: " я украйинець!"
Я: "фашист ты, а не украинец!"
Так кто Вы господа? украинцы(т.н.) или националисты (фашисты)?
Так может кто-нить сможет мне ответить на мой пост 2518. Я честно не знаю и просто интересуюсь. Обещаю не использовать полученную информацию с целью жалоб на притеснение русских на Украине))
Ну то такэ...
Література вивчається у курсі Іноземна Література.
В одному підручнику Пушкін, Байрон, Толстой, Міцкевич, Твен, Лермонтов, Гюго, Ґете, Достоєвський, Гейне...
Програмою передбачено, що учень має право вивчати твір і відповідати усно чи письмово як рідною мовою, так і мовою оригіналу, якщо рівень підготовки це дозволяє.
Багато коротеньких творів (як то вірші, байки, невеликі оповідання) публікуються двома мовами - мовою оригіналу і українською. Твори більшого вмісту публікуються (як і колись) із скороченнями, бо все одно до однієї хрестоматії не вмістяться, тому ці твори учні читають, знайшовши у бібліотеці, у книгарні, у домашній книжковій шафі.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks