Ґонта - браво!))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеология привлекательна.
Романтизм присутствует.
Устройство государства нравится.
Культурные ценности и наследие.
Ощущаю это внутренне.
Куда все - туда и я.
Ґонта - браво!))
Не голосовала, потому что меня ни один пункт не устроилВ 16 лет получала паспорт и назвалась украинкой. У меня папа украинец, а мама русская, родной язык русский, старший брат записался русским, а я для разнообразия украинкой. К тому же мой брат родился в Казахстане, а я в Украине, и всю жизнь тут жила.
Судя по тому что написали, то Вы - весьма далекий человек от истории!.... Хотя, если Вы считаете себя русином (есть у нас такие, в основном в Закарпатье), то беру свои слова назад
Чесне слово, намагався в попередніх постах показати згубність заяложених та хворобливо-умоглядних штампів та міфологем.
Історичні факти можна сприймати та подавати в різних, навіть контраверсійних інтерпретаціях.
Але неприпустимо витісняти із реальності те, що не вписується в міфологему. Тим паче згубно на витісненні-заміщенні будувати ідеологію та пропаганду. Така ідеологія неодмінно супроводжується нетерпимістю та екстремізмом.
Логіка, що України та українців не було, немає і бути не може, так само як і представлення України "штучним проектом", "австро-американською інтригою" тільки на перший погляд смішна. Гра у витіснення-заміщення у політиці закінчується соціопатією, фашизмом, війною та етнічними чистками.
Цікаво, чи зможе паралельні гілка (ви знаєте яка) наздогнати цю по кількості постів?![]()
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks