| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеология привлекательна.
Романтизм присутствует.
Устройство государства нравится.
Культурные ценности и наследие.
Ощущаю это внутренне.
Куда все - туда и я.
хохлы таки глаголом будeщего времени обозначены
а скока осталось,Чугун Владимирович? до 25-го?
Востаннє редагував Rola: 04.05.2009 о 18:13
Была 3 дня в Буймеровке под Ахтыркой. Вот хотите или нет, а разница между россиянами и русскоязычными украинцами видна даже издалека. Я еще не знала кто эти люди, но понаблюдав сразу говорила: наши или нет. Поведение, меню стола, обращение к детям и многое другое. Ну, разные......
Востаннє редагував Andriy: 04.05.2009 о 18:33
![]()
![]()
А якщо серйозно, десь на 60% росіяни (ті, що корінні, а не -енки, -чуки та -геки) нащадки фіно-угрів, на 25% - слов"ян - переселенців з України, Польщі та Білорусі ідесь на 15% - татарів
Мова їхня - наполовину церковнослов"янська (книжна староболгарська, тобто не східно-, а південнослов"янська), наполовину білорусько-українсько-польська. Татарський та фіно-угорський впливи не такі вже і значні
Враховуючи те, що серед сучасних 150 млн. росіян не менше 25 відсостків становлять русифіковані українці, яких асимільовано до 4 поколінь тому, слов"янська етнокомпонента цього народу суттєво посилилася. Додайте сюди ж не менше 5% білорусів
Чавуній, чавуній... як би тобі пояснити без стуку по твоєму металевому кумполу?
Розумієш, місцевий я, у сьомому коліні як мінімум за всіма можливими і неможливими лініями. В роду у мене полкові писарі, полкові судді, козацька старшина і шляхта. І по батьковій і по материній лінії.
Я, щоб ти знав, на свій сором жодного разу не був ні у Львові, ні в українських Карпатах. У польських був, у словацьких теж, а в наших не був, не склалося.
І коли якесь приблудне москаленя, поріддя завозної ліміти, почина мені розказувати, де моє місце на моїй землі...
... Ну, гадаю, ти зрозумієш, якщо я його пошлю на х@й - збирати у личаках березовий сік у далекі корельські ліси його матьківщини
P.S. Хоч і радили розумні люди не метати бісер...
Востаннє редагував Чугун: 05.05.2009 о 01:26 Причина: по просьбе телезрителей, извините за внимание
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks