Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Почему мы украинцы?

Голосували
138. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Идеология привлекательна.

3 2,17%
  • Романтизм присутствует.

10 7,25%
  • Устройство государства нравится.

3 2,17%
  • Культурные ценности и наследие.

30 21,74%
  • Ощущаю это внутренне.

73 52,90%
  • Куда все - туда и я.

19 13,77%
Сторінка 40 з 170 ПершаПерша ... 30313233343536373839404142434445464748495090140 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3398, показано з 781 по 800.

Тема: Почему мы украинцы?

Звідки Ви
    Днепропетровск, Российская Федерация
    Дописів
    3 603

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Українці, на відміну від вас, зайд і паразитів , тяжко працюють, організовуючи бізнес і створюючи робочі місця Навіть у вихідні

А ти Чугункін, пику свою краще не підставляй - можна і під роздачу попасти. Кіргуду
    я в отличии от западенских вредителей в стране межнациональные розни не устраиваю и сказки о новых совершенных нациях не пишу. Были русские и остались. За работу!

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Чугун Переглянути допис
    так называемые, самопридуманные, самопровозглашенные...
    Ключевое слово САМО. То есть самосознание, самоопределение, самостоятельность, самостiйнiсть одним словом.

Globus
    Guest

Типово

Чугун и че парится, если украинцы сами себя раньше идентифицировали, чем вы (в прирнципе вы всегда вторые, че обижаться то), ну ладно самопровозгласили вы раньше себя - мы ж не паримся, че не простишь брату меньшому

Rola
    Guest

Типово

ага,Вы моей бабци роскажить про це,поки жива. Лядо -гарантировано.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Розкажи мені, розумацю, звідки ж тоді взялися ваші росіяни? Не самопридумалися, не самопроголосилися? Вам шо китайці розказали, що ви "русскіє"???

Rola
    Guest

Типово

хохлы таки глаголом будeщего времени обозначены
    а скока осталось,Чугун Владимирович? до 25-го?
    Востаннє редагував Rola: 04.05.2009 о 18:13

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Была 3 дня в Буймеровке под Ахтыркой. Вот хотите или нет, а разница между россиянами и русскоязычными украинцами видна даже издалека. Я еще не знала кто эти люди, но понаблюдав сразу говорила: наши или нет. Поведение, меню стола, обращение к детям и многое другое. Ну, разные......

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Была 3 дня в Буймеровке под Ахтыркой. Вот хотите или нет, а разница между россиянами и русскоязычными украинцами видна даже издалека. Я еще не знала кто эти люди, но понаблюдав сразу говорила: наши или нет. Поведение, меню стола, обращение к детям и многое другое. Ну, разные......
    Вы радикально изменили взгляды?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

хохлы будут, т.н. украинцев нет
    Ти, нещастячко, ручки свої од очей одліпи - і побачиш, тіко різко на світло не сіпайся, бо подумають, що провокація

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

я в отличии от западенских вредителей в стране межнациональные розни не устраиваю
    Слухай, кукурудзяне, я розумію, що ти географію не вивчало і де знаходиться Дніпро не знаєш.
    А про міжнаціональну ворожнечу казатимеш, якщо я, як це робиш ти, заявлятиму, що росіяни - це малоукри, мова яких - це зіпсута ординцями гуцульська говірка української
    Востаннє редагував Andriy: 04.05.2009 о 18:33

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

росіяни - це малоукри, мова яких - це зіпсута ординцями гуцульська говірка української
    А хiба не так?
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Вы радикально изменили взгляды?
    Нет. Я так и считала, что мы разные.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Harald Переглянути допис
    А хiба не так?

А якщо серйозно, десь на 60% росіяни (ті, що корінні, а не -енки, -чуки та -геки) нащадки фіно-угрів, на 25% - слов"ян - переселенців з України, Польщі та Білорусі ідесь на 15% - татарів

Мова їхня - наполовину церковнослов"янська (книжна староболгарська, тобто не східно-, а південнослов"янська), наполовину білорусько-українсько-польська. Татарський та фіно-угорський впливи не такі вже і значні

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Враховуючи те, що серед сучасних 150 млн. росіян не менше 25 відсостків становлять русифіковані українці, яких асимільовано до 4 поколінь тому, слов"янська етнокомпонента цього народу суттєво посилилася. Додайте сюди ж не менше 5% білорусів

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

Цитата Допис від Rola Переглянути допис
    хохлы таки глаголом будeщего времени обозначены
    а скока осталось,Чугун Владимирович? до 25-го?
    я это вынесу в отдельную тему, пока работы много, некогда преамбулу написать

Rola
    Guest

Типово

я это вынесу в отдельную тему, пока работы много, некогда преамбулу написать
    Золушка,остановись..пчелой станешь...а там...то Билайн то апельсины.Никакого Спасу.

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

Слухай, кукурудзяне, я розумію, що ти географію не вивчало і де знаходиться Дніпро не знаєш.
    А про міжнаціональну ворожнечу казатимеш, якщо я, як це робиш ти, заявлятиму, що росіяни - це малоукри, мова яких - це зіпсута ординцями гуцульська говірка української
    и поэтому для таких как ты шовинистов отказавшихся от своего русского рода место в Карпатах!
    В Днепропетровске ты был и останешься западенцем.

Дописів
    13 363

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Да ну дикари они все. Одни украинцы это светоч цивилизации. Вы бы лучше вместо Буймеровки съездили на польско-украинскую границу. Вот где "украинская цивилизация" процветает......
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

и поэтому для таких как ты шовинистов отказавшихся от своего русского рода место в Карпатах!
    В Днепропетровске ты был и останешься западенцем.
    Чавуній, чавуній... як би тобі пояснити без стуку по твоєму металевому кумполу?

Розумієш, місцевий я, у сьомому коліні як мінімум за всіма можливими і неможливими лініями. В роду у мене полкові писарі, полкові судді, козацька старшина і шляхта. І по батьковій і по материній лінії.

Я, щоб ти знав, на свій сором жодного разу не був ні у Львові, ні в українських Карпатах. У польських був, у словацьких теж, а в наших не був, не склалося.

І коли якесь приблудне москаленя, поріддя завозної ліміти, почина мені розказувати, де моє місце на моїй землі...

... Ну, гадаю, ти зрозумієш, якщо я його пошлю на х@й - збирати у личаках березовий сік у далекі корельські ліси його матьківщини

P.S. Хоч і радили розумні люди не метати бісер...

Звідки Ви
    Дописів
    3 603

Типово

Чавуній, чавуній... як би тобі пояснити без стуку по твоєму металевому кумполу?

Розумієш, місцевий я, у сьомому коліні як мінімум за всіма можливими і неможливими лініями. В роду у мене полкові писарі, полкові судді, козацька старшина і шляхта. І по батьковій і по материній лінії.

Я, щоб ти знав, на свій сором жодного разу не був ні у Львові, ні в українських Карпатах. У польських був, у словацьких теж, а в наших не був, не склалося.

І коли якесь приблудне москаленя, поріддя завозної ліміти, почина мені розказувати, де моє місце на моїй землі...

... Ну, гадаю, ти зрозумієш, якщо я його пошлю на х@й - збирати у личаках березовий сік у далекі корельські ліси його матьківщини

P.S. Хоч і радили розумні люди не метати бісер...

да....борзеть начинает бендеровский люд, в Карпатах он не бывал....
    ты хоть знаешь кто это все создал где ты сидишь и живешь? Русские создали!
    Спаси Господи украинутых на всю голову, молю тебя
    Востаннє редагував Чугун: 05.05.2009 о 01:26 Причина: по просьбе телезрителей, извините за внимание

Сторінка 40 з 170 ПершаПерша ... 30313233343536373839404142434445464748495090140 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті