модеры, грохните тему, а то опять начнеЦЦо.........
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
модеры, грохните тему, а то опять начнеЦЦо.........
я, кажется, смотрел на УТ-1 этот фильм
никогда не слышал вот это:
Марина Ладиніна розповідала, як під час зйомок «Кубанських козаків», де столи в кадрі вгиналися від наїдків, приїжджав наприкінці дня на майданчик «гебешник», і весь їстівний знімальний реквізит скидали в яму, обливали соляркою і спалювали...
Ну що ж Ви за люди такі? Про які фотоматеріали може іти мова, в 32 році в селі?
Ви собі як це уявляєте, у людини рідня із голоду мре, а він їх фотографує на пам'ять?
Вибачте але персонально мені абсолютно однаково скільки країн визнали голодомор, мені досить спогадів моїх родичів.
Я уже колись пропонував, якщо Ви справжні мужики а не тріпачі, і якщо Ви впевнені що голодомору не було, скажіть перед Богом і людьми на цьому форумі: " Хай, якщо голодомор був насправді, зі мною і моєю ріднею буде те що було із Українцями у 32- 33 роках".
А якщо у Вас на це не хвате сміливості, тоді просто тихо заткніться ( вибачте, але культурних слів Ви не варті)
Моя відповідь - ні. Це був штучно створений голод, але він був направлений не лише на українців, а й на представників інших націй. Це була боротьба проти селянства
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
А чего так спорить, я не понимаю.Ну хотят хорошие люди называть это геноцидом, ну давайте, чтобы их не расстраивать так это и называть.
Беда России не в дорогах и не в дураках, а в дураках, указывающих дорогу
Одна справа голод від неурожаю, а інша - коли урожай був добрий а його забрали. І забирали все під ряд, навіть жменю квасолі заховану на печі. Люди їздили міняли речі на зерно, а їх ловили на станціях, заганяли в вагони і без суда одправляли в сибір.
Можливо я не досить обізнаний про голод який був я Мордовії, але якщо і там причина голоду була така ж як і на Україні то це значить що голодомор був і у Вас.
Боріться за справедливість, чим Україна Вам заважає?
когда вы уже наедитесь? кого это на жрачку прет перед сном?
никакого голодомора не было, я поужинал вовремя сегодня!
verter1 Мне уже честно говоря надоело писать в этой теме. Но вынужден повторяться. "Голодомор" - это наш термин, придуманный нами и использовать его мы можем тогда, когда нам заблагороссудится. "Геноцид" - международный юридический термин, использование которого ограниченно рамками определения этого термина данного ООН. Преступление режима в отношении украинского народа не подпадает под действующие на сегодняшний день определения геноцида.
я могу помочь пасками, яйцами всем кого мучает голодомор!
Ющ не заставит голодать горожан!
Вы ж содержите ЗУ! че раздаете мимо списка!
не выходите из образа ,Чугун![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks