Короче пишите меня за "Карпаты"..на ворота..
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Короче пишите меня за "Карпаты"..на ворота..
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
панове, мене не було два дні у місті, а тут все так як було, так і залишилося. Бля...
Гаральду, шкода, що не зіграємо 05.04. Але заздрю тобі за похід в Крим. Там зараз вже тепло, на ЮБК вже можна без курток, але в горах ще сніг. Учора ввечері саме звідти.
Ауткасту. Я не проти зіграти в футбол, але це не буде матч Україна-Росія. Хоч "кактуси" проти "гладіолусів", але не Україна-Росія, хіба що, будемо грати проти Москаля, Андрєіча, Скрозніка і т.д. Я щотижня граю в футбол на "Бартоломео", тому, коли, нарешті, тутешнє панство перестане чесати язиками, а виявить справжнє бажання зіграти, я можу взяти на себе домовитися про поле. Одне "АЛЕ". Поки ми тут потилиці чешемо, інші оптом викупають оренду на поле. Тому у неділю вільними поки що залишився час або ранок, або після 18-00. Давайте думати швидше.
Всім. Хто хоче - робить, хто не хоче - шукає причину. (с) народна мудрість. Тому, якщо чоловік не хворий, жодні холод, спека, дощ, град чи сніг не завадить йому вийти на поле.
Диктатор-е научил правильному подходу в организации матча? А кактусы будут играть под триколором?
Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим
Чугун+милион! сегодня буду на матче Днепр 75 протиф Кротов 3 состава! на метеоре , переговорю с нужными дядьками ,может че и выйдет на метеоре))) правда я не вкурсе почем нынче аренда , сегодня все узнаю!на вашем бендеровском Бартоломео свет клином не сошелся! Можно на менее качественном поле сыграть. Стадион Локомотив, например (низ Рабочей). Он пустой в любое время и раздевалки есть тоже.
Или в более "интимной" обстановке за городом возле "Гнезда глухаря"
п. Кировское
ВЕРИИИИМ ВКОМАНДУ!
Белая гвардия люмпенской Украины
Беспечно Ваш, ЭС ША
А я в футбол играть не умею. =( Но зато когда я с мячем, фик кто отберет его у меня. =))
Так шо есжли шо 7 или 12 номер за мной. =)
Вот не вдача. У меня нет белых и синих футболок. В основном желтые. О! Есть желто-синяя. С надписью Украина. Мне к кому? В судьи? =)
а у меня есть футболка со Львова типа "Дякую тоби божэ шо я нэ москаль"
только мне в Крыму чуть в дюндель за нее не дали![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks