| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Смотрю карты западной, в частности ИФ/Закарпатье. Интересно стало, почему у нас (не только область, а вообще центр/восток) с русскими названиями воюют, аж гай шумит,а Фарион крутится, а последователи сопли пускают, а у них все как и было. Почти в каждом населенном пункте можно найти.
Это Виноградов, просто приблизил.
![]()
На всяк випадок, може буде сенс до купи сенсів
Оця херня з дронами перехоплювачами реактивних не має бути раціональним рішенням - це більш безглуздя чим про захист неба, хоча те направлення теж має право на існування, але не зараз.
Спробую образно пояснити - війна це не просто спорт на майданчиках, тобто коли майже при рівних характеристиках суперників хтось перемагає.
Реактивний дрон проти реактивного дрона - це спорт, а не захист міст (а для якихось сучар бізнес), бо атакуюча сторона має майже абсолютну перевагу чисто томущо вона атакує , а здогнати атакуючу ціль з такоюж швидкістю це лять іздець - у будь якому випадку буде бабах
Абсолютно та без варіантів ураження швидких повітряних цілей може бути тільки те що на 2(мінімум) рази бистріше.
Україна, космічна держава має(мала) технології та виробництво ракет - а тут от обісрарись через потужних менеджерів - ДЯТЛОВ!
тільки повітря-повітря, земля-повітря, ракети типу ТТ (твердопаліні) спроможні на 90(.99999) процентів протидіяти усіляким туробореактивам - тут ТОЧКА.
Чому я це написав? а тому що бабахи, тому що не збивають, тому що після заказу чогось на пром.уа приїхало сооб. - треба гроши на дрони проти реакт. дронів - так от НІ, бо це дурість. .... війна це не спорт!
\
А зачем вы их смотрите, перезжать собираетесь )?
Там тоже борются. Первую попавшуюся ввела в поисковик
а потом вторуюВулиця Некрасова у місті Виноградів зараз називається вулицею Владики Івана Маргітича.
и третьюКолишня вулиця Чкалова у місті Виноградів Закарпатської області зараз називається вулицею Григорія Сковороди.
А дальше мне лень. Скажу лишь,что с вул. Руськой вы тоже погорячились. Русины, Карпатська Русь. Ппочитайте.Колишню вулицю Достоєвського у Виноградові на Закарпатті перейменували на вулицю Чеську.
Востаннє редагував ~ Электра ~: 29.09.2026 о 19:27
Не знаю насколько прям стыд, и тем более срам. Но видеть изначально плохое и даже не проверить,но вынести претензию, это действительно как-то...не очень((.
нах той стралінк?
не розумію, що не так з діапазонами які брали та генерували інфу на 1000+ км без супутників?
дебіли лять, дебіли "гоняться за джакузі" там де його не повинно бути взагалі. Військові, то окрема тема - чим більш супутників тим більш можливостей
але деградація колосальна
поболее всего мне понравилось вот это - "в группе телеграмм, любезно предоставленной"..))
ну тогда любезно предоставляю и эту - Центр протидії дезінформації
"В український інфопростір активно вкидають та тиражують заклики виходити на Майдан
та вимагати від влади «негайного укладання миру», «скасування мобілізації», «негайних виборів» тощо.
В якості «лідерів протесту» подаються нібито українські військовослужбовці.
За отриманими розвідувальними даними, в такий спосіб росія намагається
втягнути українських військових у протестні акції
для внутрішньої дестабілізації та підриву обороноздатності України."
--
никаких подтверждающих данных конечно же нету..))
что за организация тоже,
возможно пропагандоны такие же, а может еще и похлеще,
посмотрим..
Востаннє редагував Alexs: 29.09.2026 о 20:04
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks