| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Її ротяка завжди зайнята... Вилизуванням зеленої дупи...
Одразу після того, як ти своє завалиш.
З окупованих територій Європи - я пам'ятаю.Они сбежавшие из оккупации и приехавшие из Европы
Тварь гнійна, я В ДНІПРІ!!! І, на відміну від тебе, з моменту початку повномасштабної війни звідси НЕ ВИЇЖДЖАЛА!!! Але ти продовжуй, продовжуй щодня доводити наявність в тебе шизофренії - це дуже цікаво!где вполне могли бы отсидеться так же как сидишь ты
Набагато гірші - старі смердючі курки, які залишилися ТУТ, брешуть, що вони українки, і гавкають на СПРАВЖНІХ українців!И ещё многие гавкаюшие на украинцев,оставшихся в стране украинцев.За те, що вони сміють, на відміну від тебе, НЕ РАДІТИ знищенню України зеленою пліснявою!
Дебіл.
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Зараз модно бути:
сивобородим студентом
мордатим інвалідом
опікуном який дуже любить стареньких батьків-інвалідів
слащавим броньовичком (електромонтери/сантехніки/залізничники/вчитель фізики та ін. робочі професії - ці люди реально потрібні в тилу)
Ну шо Їжаче, ти під яку категорію підпадаєш?
ЗІ: я люблю чесність і відвертість, тому скажу за себе, я РЕАЛЬНО боюсь війни, загинути або стати інвалідом і посиротити дітей
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Бгг.
Про пяти сантиметровый Смиттв ,было.)
Про малюсенький Раптора тоже диарейное вопело когда-то.)
А про размеры Шийсятого ни разу . Видать размер ей подошёл![]()
полнолуние?
потерпите еще, чуть-чуть,
скоро оно закончится..))
Луна находится в знаке Овна,
что провоцирует импульсивность, резкость и желание выяснять отношения
с 29 психика постепенно стабилизируется, эмоции пойдут на спад,
а внутреннее напряжение сменится легкой усталостью или, наоборот, ощущением ясности..
поверим-проверим..?..))
Востаннє редагував Alexs: 29.09.2026 о 00:05
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Із життя "слащавих броньовиків":
https://t.me/dtek_ua/4545на Одещині авто бригади ДТЕК атакував російський дрон.
На жаль, один наш колега загинув, другий отримав поранення.
.....Вічна памʼять.....
Продовжуй далі єхиднувати, кривозуба істота
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
кстати,
после зарядки попробуйте еще попринимать курс магния,
ну и группу В, должно помочь..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Вас,мабуть ,як і мене сьогодні накрило.( Теж з є6ланами намагаєтесь спілкуватись .
Не дійде до них,поки самі тим "бронєвічкам" не будуть верещати " спасітєпамагітє!"
Я сьогодні на рятівників дивилась. Теж броневічки"". Де тільки в них стільки сил і терпіння береться.
Треба людей тримати бо загроза повторного обстрілу,та хіба ж можна українську жінку втримати?)
То хлопці як янголи кожну мало не собою прикривали поки ті бігли .
ну и плюс еще по предложению, добавлю,
что абсолютно, на 100% согласен с первым пунктом требований
которые планируют выдвигать на акции, 3 октября,
вот, в Кривом Роге планируют майдан
хотя, как я уже ранее писал, мероприятие сомнительное,
но посмотрим..
Востаннє редагував Alexs: 29.09.2026 о 00:46
Пля, гнійна старуха вже не знає, яке б лайно ще з себе висрати, щоб мене зачепити.
Себе в своє ж лайно із головою занурює, аби лише в мене без приводу харкнути.
Доньку мою в очі не бачила, слова від неї не чула - ані поганого, ані хорошого, а все одно вже не перший рік лайно в неї без приводу жбурляє, - благо, не долітає. Це ж на якому кацапському смітнику її знайшли, що ТАКЕ виросло???
Бідне курчатко: жити поруч з такою блювотною бабусею навіть кацапу не побажаєш.
Тупорила рашистка НАСТІЛЬКИ тупа та неосвічена, що навіть не знає, що батьки/матері ПРОДОВЖУЮТЬ виплачувати аліменти ВЕСЬ період навчання дитини у виші.а алименты тю-тю.
Тому більше і частіше за всіх тут сере головна медведчучка - стара рашистська курка.
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
возвращаясь к утверждению, что девочкам и детям не место на войне - у родителей лишний повод задуматься, стоят ли те 100500 объективных причин, вынудивших оставить детей в стране, их безопасности. Как психической так и физической. Но на пятом году и тысячи трагедий - это бесполезное.
Востаннє редагував 1234A: 29.09.2026 о 06:28
забавны продолжающиеся апелляции к броневичкам.
к слову о купленных бронях - слышал что в прошлом месяце в вашей епархии была открыта вакансия инженера по охране труда. должность с бронью и то что это попало в открытый эфир, значит не могли долго закрыть собственными силами. Бронь есть, а желающих нет. И это работа не пояс в говне с пассатижами, хоть и собачья работа в нынешних реалиях. по рабочим специальностям - думаю проще
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks