| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Гріється там де є опір струму, не має значення що це провід чи контакти.....
Якщо опір треба міряти мегометром то це вже не про струм в проводах і контактах....
а шо, так можно было..?
«Украина согласилась не наносить удары по объектам российской энергетики. Россия согласилась поступить точно так же!», — говорится в посте Трампа в соцсетях.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Питання треба ставити так щоб на нього можна було відповісти а не думати "хто на кому стояв" ... якщо питання не заради питання....і ніякої політики не буде.
Вот только " сделка пока не готова".
А шо *****т тот пи3дун- интересно только рашапропагандонам типа тебя.
Там ещё наебу новую песню по обсираеию СБУ запустило.
Прям как Миша Федоров вопят из всех утюгов про " обворованных европейцев".
Дискредитация армии ( скеля и ТД) - не помогло.
Дискредитация соратников Зеленского - тоже впустую. Только говна побурлили.
Дискредитация государственных институтов - не помогает.
Дошли до Служб держбезпеки. Перестрелки ( спецом спровоцированные по заказанным сценариям) не сработали. Рвут жопы играя на чувствах " обворованных" европейцев.
Твари.
Востаннє редагував Антуриум: 14.09.2026 о 20:31
ну вот читаем:
Zelenskiy / Official
"Україна запропонувала партнерам забезпечити таку домовленість із Росією, яка зупинить знищення критичної інфраструктури.
Продовольство, енергетика та інші елементи базового гарантування життя повинні бути під захистом, і російські удари направлені передусім проти цього.
Щодня мішенями стають українські об’єкти енергетики, портова інфраструктура, логістика, навіть склади з продовольством і фармацевтикою.
Україна не впевнена, що Росія має бажання дотримуватись будь-якої домовленості.
Якщо партнери готові забезпечити реальне бажання Росії не бити по нашій електриці, інших наших енергетичних об’єктах,
критичній інфраструктурі, руху продовольства, то ми, звісно, готові забезпечити відповідну відсутність наших ударів.
Щоб це було надійно, довгостроково й мало реальний ефект для життя людей, а не зірвалось після того,
як росіяни проведуть свої «вибори» й отримають саме на цей час послаблення напруги щодо бензину й дизелю.
Війну треба закінчувати.
І деескалаційний крок щодо критичної інфраструктури може бути першим кроком до миру.
Очікуємо від партнерів конкретики."
_ __ _
интересно получается,
Зе - только запропонував, и еще ждет конкретики,
а Трамп подает это как уже договоренность..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
" по моей информации от осведомлённый людей..."!!!!
Они предупреждают,что соглашения нет.)))
Короче,как сказали мне осведомлённые людишантаж Трампоном Зеленского,что его может постигнуть участь мадуро,действует только на тему наебу, к которой наш президент готов - закон про колцентры он подал опередив наебушников. И даже отодвигает в тень обгаженных наебушниками людей.
А вот на уступки по безопасности страны его даже такой шантаж не " мотивирует".
Мабуть таки блискавки.....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks