Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 444 з 518 ПершаПерша ... 344394434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454494 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 10345, показано з 8 861 по 8 880.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    22 167

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    занести в учебники физики и выдать грамоту
    это к раптору, т.к. он не понял

Дописів
    5 590

Типово

Гріється там де є опір струму, не має значення що це провід чи контакти.....

Дописів
    22 167

Типово

Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    Гріється там де є опір струму, не має значення що це провід чи контакти.....
    отож, але це не остаточний висновок з точки зору нагріву, тобто якщо опір занадто великий, то нагріву може і не бути (в залежності ще від навантаження) - суть, там де є опір до споживача, то то є вже паразитним навантаженням, ТЧК

Дописів
    5 590

Типово

Якщо опір треба міряти мегометром то це вже не про струм в проводах і контактах....

Дописів
    22 167

Типово

Цитата Допис від Nikoy Переглянути допис
    Якщо опір треба міряти мегометром то це вже не про струм в проводах і контактах....
    про що тоді? - про якість та політику? )))

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    17 207

Типово

а шо, так можно было..?

«Украина согласилась не наносить удары по объектам российской энергетики. Россия согласилась поступить точно так же!», — говорится в посте Трампа в соцсетях.
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    5 590

Типово

Питання треба ставити так щоб на нього можна було відповісти а не думати "хто на кому стояв" ... якщо питання не заради питання....і ніякої політики не буде.

Дописів
    22 167

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис

«Украина согласилась не наносить удары по объектам российской энергетики. Россия согласилась поступить точно так же!», — говорится в посте Трампа в соцсетях.
    а еще он джавелины давал на условных полчаса боя согласно прагме гаранта безопасности, когдато со стороны страны в виде США, но не просто Трампа - надо было же изобразить для амеб действие

Дописів
    26 329

Типово

а шо, так можно было..?

кроме енергетики есть вода...есть связь...есть тепло...продукты/логистика/фармацевтика уже потрогали немного

Дописів
    57 032

Типово

а шо, так можно было..?

Вот только " сделка пока не готова".
    А шо *****т тот пи3дун- интересно только рашапропагандонам типа тебя.
    Там ещё наебу новую песню по обсираеию СБУ запустило.
    Прям как Миша Федоров вопят из всех утюгов про " обворованных европейцев".
    Дискредитация армии ( скеля и ТД) - не помогло.
    Дискредитация соратников Зеленского - тоже впустую. Только говна побурлили.
    Дискредитация государственных институтов - не помогает.
    Дошли до Служб держбезпеки. Перестрелки ( спецом спровоцированные по заказанным сценариям) не сработали. Рвут жопы играя на чувствах " обворованных" европейцев.

Твари.
    Востаннє редагував Антуриум: 14.09.2026 о 20:31

Звідки Ви
    Дописів
    17 207

Типово

ну вот читаем:

Zelenskiy / Official
    "Україна запропонувала партнерам забезпечити таку домовленість із Росією, яка зупинить знищення критичної інфраструктури.
    Продовольство, енергетика та інші елементи базового гарантування життя повинні бути під захистом, і російські удари направлені передусім проти цього.
    Щодня мішенями стають українські об’єкти енергетики, портова інфраструктура, логістика, навіть склади з продовольством і фармацевтикою.
    Україна не впевнена, що Росія має бажання дотримуватись будь-якої домовленості.

Якщо партнери готові забезпечити реальне бажання Росії не бити по нашій електриці, інших наших енергетичних об’єктах,
    критичній інфраструктурі, руху продовольства, то ми, звісно, готові забезпечити відповідну відсутність наших ударів.
    Щоб це було надійно, довгостроково й мало реальний ефект для життя людей, а не зірвалось після того,
    як росіяни проведуть свої «вибори» й отримають саме на цей час послаблення напруги щодо бензину й дизелю.
    Війну треба закінчувати.
    І деескалаційний крок щодо критичної інфраструктури може бути першим кроком до миру.
    Очікуємо від партнерів конкретики."

_ __ _

интересно получается,
    Зе - только запропонував, и еще ждет конкретики,
    а Трамп подает это как уже договоренность..
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    57 032

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    кроме енергетики есть вода...есть связь...есть тепло...продукты/логистика/фармацевтика уже потрогали немного
    И линия фронта.

Звідки Ви
    ZP
    Дописів
    663

Типово

ну вот читаем:

Zelenskiy / Official
    "Україна запропонувала партнерам забезпечити таку домовленість із Росією, яка зупинить знищення критичної інфраструктури.
    Продовольство, енергетика та інші елементи базового гарантування життя повинні бути під захистом, і російські удари направлені передусім проти цього.
    Щодня мішенями стають українські об’єкти енергетики, портова інфраструктура, логістика, навіть склади з продовольством і фармацевтикою.
    Україна не впевнена, що Росія має бажання дотримуватись будь-якої домовленості.

Якщо партнери готові забезпечити реальне бажання Росії не бити по нашій електриці, інших наших енергетичних об’єктах,
    критичній інфраструктурі, руху продовольства, то ми, звісно, готові забезпечити відповідну відсутність наших ударів.
    Щоб це було надійно, довгостроково й мало реальний ефект для життя людей, а не зірвалось після того,
    як росіяни проведуть свої «вибори» й отримають саме на цей час послаблення напруги щодо бензину й дизелю.
    Війну треба закінчувати.
    І деескалаційний крок щодо критичної інфраструктури може бути першим кроком до миру.
    Очікуємо від партнерів конкретики."

_ __ _

интересно получается,
    Зе - только запропонував, и еще ждет конкретики,
    а Трамп подает это как уже договоренность..
    https://t.me/s/Mccartneyser68/2608

Дописів
    2 872

Типово

а шо, так можно было..?

Так договорились, что сегодня днём ударили по подстанции 330кВ в Харьковской области.
    Рыжий 3.14здабол
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    26 329

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Так договорились, что сегодня днём ударили по подстанции 330кВ в Харьковской области.
    Рыжий 3.14здабол
    И броневички из аварийных бригад сжали булки от перспектив разбронювання...ведь договорились же и генеруваты уже будет не потрибно

Звідки Ви
    Дописів
    17 207

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Рыжий 3.14здабол
    та да..
    "Трамп опередил события:
    по моей информации от осведомленных людей в Киеве, речь идет о том, что что-то находится в стадии проработки,
    но они предупреждают, что окончательного соглашения нет..", – отметил Миллер, корреспондент The Financial Times

короче крутят, мутят..

Дописів
    57 032

Типово

" по моей информации от осведомлённый людей..."!!!!
    Они предупреждают,что соглашения нет.)))

Дописів
    57 032

Типово

Короче,как сказали мне осведомлённые люди шантаж Трампоном Зеленского,что его может постигнуть участь мадуро,действует только на тему наебу, к которой наш президент готов - закон про колцентры он подал опередив наебушников. И даже отодвигает в тень обгаженных наебушниками людей.
    А вот на уступки по безопасности страны его даже такой шантаж не " мотивирует".

Дописів
    30 655

Типово

Гром суеты навёл

Дописів
    5 590

Типово

Мабуть таки блискавки.....

Сторінка 444 з 518 ПершаПерша ... 344394434435436437438439440441442443444445446447448449450451452453454494 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті