| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот именно. Приходит такое как ты быдло и начинает всем вешать лапшу про " свою высокую мораль".)))
И думает ,бо тупое,что кто-то ему поверит.
Такой " порядочный,умный и ТД", так какого хера ты до сих пор войну не выиграл,а сидишь в тылу ?
А прикинь,сейчас практически каждый солдат на фронте убивает врага. А завтра такие чистоплю как ты будут вопеть,что они убийцы.
Открою тебе страшную тайну. Война - это не про мораль. Война - это грязь,кровь и даже фекалии и смерть. И сильно растущая преступность. Бо чистоплюи хотят жрать и приспосабливаются к обстоятельствам . Не зависимо будь то прокурор или сторож на стройке. Или бывший установщик спутниковых тарелок.
Востаннє редагував Антуриум: 07.09.2026 о 21:23
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Та все одно ти не королєва. Хіба що вийде вкрасти мільон.
ЗІ і не лілія...
Всі мають право розповідати про все що не порушує закон. І навіть про те що порушує. Питання лише в реакції. Моя на твоє виправдання корупції тобі не сподобалась. Але я так завжди реагував на такі розповіді. І всім виправдовувачам то не подобалось. Я за 20 років звик. До речі всі виправдовувачі кудись звідси хутко зникли...
Шурінька,та мені насрати на твої рефлекси,які ти чомусь називаєш " реакцією"
Посилання на те де я " виправдовую корупцію",я так розумію в тебе немає. Є лише тупий пі3дьрж одягнутого в " біле пальто" чмошника.
І ти не перше лайно з завищеною самооцінкою,яке тут розповідає,що воно саме розумне.)
Йди краще далі мультики від наєбу слухай. Вони тобі дуже добре заходять.![]()
Ото Шуренька удачно" зашёл.))
Думал щас как " выдам умную мыслю" и все падут на колени перед его мудросцью.
А вышло : зашёл,доибался,на пи3дюлину нарвался и пошел обтекать.)
спиртное?
или уже библейское - тихо шифером шурша, крыша едет не спеша..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Що не сторінка, то «косоворотка» мене згадає.
Так тобі й треба, болотне створіння))
Думай про мене! Думай!))
«Ми ж з вами дорослі люди і ми розуміємо, що якщо з якогось містечка або міста хтось кудись іде, то ми ж розуміємо, що підуть усі» В.Зеленський.
А генеральний бандюк, ой генпрокурор тим часом пішов у відставку. Поки "марухи" тут пайку відпрацьовують.
ЗІ мультиків напевно надивився.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks