Очевидно кто-то пиздюку и видосы сливает
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Было очень громко, хотя от меня это довольно далеко. Дым валит до сих пор, но значительно меньше, чем час назад...https://fakty.com.ua/ru/proisshestvi...oyi-kompaniyi/
https://dnepr.express/ru
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
ОЧень громко, это от тебя внизу на Образцова. Уже ж и видео есть
Не тара-піся, бо може бути піздежом НАЄБУ та САП...
НАБУ та САП спіймали на маніпуляціях - виявилось, що сейф з мільйонами доларів не має жодного відношення до операції «Карфаген». Тепер вся «красива історія» може розсипатися на очах.
Так, у соцмережах НАБУ було опубліковане фото сейфу з грошима - подали це так, нібито їх знайшли в Генеральній прокуратурі. Фото швидко розлетілося по мережі «антикорупційних ЗМІ».
Але ні до сейфу, ні до грошей ОГП не має жодного відношення. Насправді сейф належить бізнесмену, у якого вдома проводили обшуки.
Це підтвердив і його адвокат Віталій Сердюк: «Одразу після закінчення обшуку фотографія відкритого сейфа з коштами була використана НАБУ та САП для візуального супроводження інформації про зовсім інше кримінальне провадження. Це я вважаю неприпустимим».
Тобто у суспільства фактично створюється хибне враження.
«Один обшук. Інше кримінальне провадження. Інша фабула. Інші особи. Але фотографія майна мого клієнта використовується як ілюстрація до повідомлення про зовсім інші події. Тому ми офіційно звернулися до керівництва НАБУ та САП з вимогою припинити використання відповідної фотографії та не допускати її подальшого поширення у хибному контексті», - додав адвокат.
До того ж журналіст Михайло Ткач розповсюдив фейк про те, що Кравченко ховається у лікарні в той час, коли він був на роботі.
І таке постійне використання фейків дискредитує НАБУ та САП, підриваючи довіру до всієї антикорупційної інфраструктури.
попалось такое видео
https://www.facebook.com/reel/1550452889558192
непонятно только, то все он сам придумал,
или научили..
Киев, 10 сентября - и что..,
короче, кто там будет - расскажите, что было интересного
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
дааа...
америкосы смотрят такие - ну нихуа себе, а что так можно было..?)))
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
та, да.. та да..
то токо Антуриум умеет там же(в источнике) прочитать и буквы,
а я ж - нет..((
только картинки, только картинки..))
кстати,
считаю, что надпись правильная,
но - не полная,
наверное надо было - киевский режим еврейской опг в Украине..
а может там так и написано, но уже с обратной стороны..))
но,
то все мое скромное, ничегонезначащее имхо,
не обращайте внимания..))
в стране война
а они с довольными ****ами шуточки шутят![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
До чого та зима вже. Если пуйло сказало етим двум, что ничего не закончится, пока донецкую окончательно не акупуют(((
А потом придумают зп, харьковская и еще какая-то и не одна...((((
Сотни зим. Боже как они достали все, тупорылые дибильные жадные психопати держащие людей за расходный материал (((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Кого из КМУ я знаю по-фамильно? Никого, даже премьера. Зачем их знать, если они долго на своем посту не держатся более года. У нас есть только одна Звезда в политике, все остальное не имеет значения, они временщики.
Десь в інеті діалог-
-Хтось є взагалі нормальний у команді слуг?!
напишіть.
-Був пес Патрон, але і той десь загубився
Давно не смотрел новости по ТВ, но недавно начал смотреть канал Прямой и ему подобные и получил удовольствие. Там очень сильно гонят на власть Зе, причем аргументировано и возразить нечего - все по делу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks