| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Тебя обманули, Главрыба.
![]()
В США нет собственных стационарных отделений «Новой почты» (Nova Post), но отправить посылку или документы в Украину можно через более чем 6 000 партнерских пунктов UPS Store по всей стране. (ИИ)
НП использует американские почтовые службы на территории США.
В Украине НП бомбят постоянно. Из последнего...."В то же время в компании «Новая почта» добавили, что в Киевской области дрон уничтожил сортировочное депо. Сотрудники живы.
Кроме того, этой ночью были уничтожены сортировочные центры в Сумах. Россияне сбросили четыре КАБа на терминал в областном центре. Также были повреждены три грузовика. " Фото пожаров тут https://tsn.ua/ru/ukrayina/rf-udaril...o-3157397.html
Востаннє редагував Душ: 28.08.2026 о 15:55
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
єто мешает новой почтой отправить посылку?
![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Так шашечки, или ехать?
![]()
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Твоє обличчя, коли гадаєш, хто той Кирил з плівок Міндіча
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
https://t.me/RBC_ua_news/203317
Оце і весь патріотизм. Плюнув в обличчя всім хто стояв за нього з картонками.
Там Гончаренко верещить,що наш суперексміністр ще й на запрошення слідчої комісії ВР не реагує.
Звалив херой з країни разом з валізою всієї інформації,яку накопав поки сидів в кріслі міністра. І хтось же випустив.
Аж цікаво скільки грошей в бюджеті Італії через пів року недорахуються )
І хто там казав що Зеленський робить помилку звільняючи оце....?
Він зробив помилку,коли його призначав. Сподіваюсь незапізно виправив.
Востаннє редагував Антуриум: 28.08.2026 о 20:30
Виделене це не просто якийсь сюр, це зрада.
Від'їдз Федорова на посаду замміністра Італії особисто я чимось надзвичайним не бачу. Його запросили - він поїхав, чом ні?
Мабуть той, хто випустив (с), не заперечував і навіть надав допомогу. Та перехрестився. Мовляв, їдь вже, їдь звідси скоріше.
Інакше фіг би куди той Федоров поїхав. Сидів би він десь поряд з Коломойським.Або з Дубинським. А може гелікоптер його б перевозив та впав десь...
И шо
Это не противоречит интересам страны, он там не был допущен к тайнам?
такое
а кто сказал что он выехал?
В пресс-службе Федорова в комментарии Цензор.НЕТ заявили, что эксминистр не переезжает в Рим, а остается жить и работать в Киеве.
"По итогам первой рабочей встречи Михаил Федоров согласился на внештатной основе консультировать министра обороны Италии по технологиям современной войны и развитию оборонных инноваций. В то же время его основной сферой деятельности остается работа в Украине — над проектами, связанными с войной, усилением обороноспособности государства и развитием украинского пресс-службы в пресс-службе Михаила Федорова. Ракчеева. Джерело: https://censor.net/ua/n4020729
Ну ви ж доросла людина, не перший рік в цій країні живете ). Маєте і розум, і очі.
Насправді не так багато підстав та механізмів для виїзду. Особливо на таку посаду (через Тісу він точно не біг).
А якщо коротко, то в усілякому випадку
Апд. Мені цікаво, громадянство Італії в нього вже є?
Чи там на посади зам.мінстрів негромадян беруть?
тайны по финансовым потокам - это одно, а какие-то там военные (и не только) секретики - это ерунда.
Вроде в той же параше 5 лет невыезда, если ты прикоснулся в секретным документам, а у нас все свободно.
Хотя беглый поиск говорит о таком
короче тайн у нас нетСтаття 12. Виїзд з України громадян, які обізнані з відомостями, що становлять державну таємницю
Виїзд з України громадянина України, який обізнаний з відомостями, що становлять державну таємницю України, може бути не дозволено у випадках, передбачених Законом України "Про державну таємницю".
Обмеження повинні бути доведені до відома громадян власником або уповноваженим ним органом, керівником навчального закладу, командуванням військової частини під час прийняття на роботу (навчання) та зарахування на військову службу, пов'язаних з допуском до відомостей, що становлять державну таємницю.
Мабуть якийсь склад. Бо щось схоже на детонацію на відео
Біля Житомирської траси під Києвом після потужного вибуху почалася сильна пожежа
https://t.me/c/1180412334/66066
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks