))
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
сука, тысячелетнюю историю долбоeбизма никуда не деть. долбоeбическая Русь
![]()
Могут ли народные депутаты и сотрудники ОП возглавлять преступную организацию? Могут. Так считает НАБУ и САП.
"НАБУ и САП объявили 19 августа, что проводят «спецоперацию по разоблачению преступной организации».
В правоохранительных органах заявили, что организация действовала под руководством нынешнего и бывшего народных депутатов Украины и при участии высокопоставленных должностных лиц офиса президента Украины. Имена не называются, детали в НАБУ и САП пообещали сообщить позже. https://meduza.io/news/2026/08/19/v-...-irina-mudraya
"Позже в НАБУ сообщили, что раскрыли схему, участники которой, как полагает следствие, внесли залог за бывшего министра энергетики Германа Галущенко, использовав для этого незаконно легализованные 150 миллионов гривен через государственный банк.
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
6ляха- муха!
Я коли написала,що миша працює на трампонів так само як і наєбу,ще навіть не бачила сьогоднішніх новин про " операцію" того наєбу.
Це просто очевидна річ і відкатаний сценарій тиску на Україну.
А піпл хаває...(((
Люди,що з вами?(
Добрий вечір потужні. Ну шо там у вас, впіймали тих корупціонерів?
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Федоров броневичок-волонтер
Так сказала любимая Труха Раптора
дел
Не важливо скільки років гандону. Замахнувся на захисника України- кацап детектд. Отримай що заслужив!
Вмочивши в себе снобським писком усіх гидливих розумак,
прийшов у "Хартію" юристом Єрмак… /Ю.Космина/
дозвізділась
Співачка Оля Полякова разом із донькою потрапила у ДТП дорогою до Одеси: у Маші заламаний ніс та пошкоджені зуби
За словами співачки, в їхнє авто врізалася інша машина, після чого вони злетіли в кювет.
Після аварії один із чоловіків на місці намагався вибити телефон у Полякової з рук, а за кермом іншого авто, ймовірно, була якась дівчина.
До чого? Це трапляється не тільки з "зірками".дозвізділась
Українця, підозрюваного у підриві "Північного потоку" затримали на зйомках фільму про підрив "Північного потоку".
Володимира Журавльова заарештували в Пулі (Хорватія), де він брав участь у зйомках фільму Дага Лаймана "Зміїний острів" про цю диверсію.
У фільмі грають Шон Пенн та Едріан Броуді. Чим Що там робив Журавльов, невідомо.
Є версія, що Журавльов грав Шона Пенна, який грав Журавльова.
и выбитый зуб доци Оли Поляковой на подтанцовке.
я нежно люблю Шона Пенна ещё со времен Пути Карлито. и далее со всеми (почти) остановками.
кто такой пейнклиллер я не знаю, может и полюблю после знакомства.
в котле с Киркоровым и Газмановым я сейчас, ибо тут есть Душ и ещё декілька лоботомированных международных панорам, раптово перешедших на мову но изрьігающих виключно сміщні цитатки советской эпохи. подкорка не стирается.
А так %)
Painkiller (album если будешь гулить, хотя оставь мне веру что ты просто забыл)
Тренериуешся значит. Умно )в котле с Киркоровым и Газмановым я сейчас, ибо тут есть Душ и ещё декілька лоботомированных международных панорам, раптово перешедших на мову но изрьігающих виключно сміщні цитатки советской эпохи. подкорка не стирается.
Shit or get off the pot!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks