| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Закономерная цикличность у " патриотов" обостряется прям как месячные.
Как только трампон устраивает торги,параша усиливает террор,а " патриоты " вопят про выборы.
Совпадение?(
Це ти свого членограя патріотом обізвала? Бо до виборів готується (і давно) лише він зі своїм "кралвралом".
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
у меня наоборот - "стабилизировалось", 245-250
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
походу Федоров(ну и кто там за ним стоит) начинает качать тему выборов:
"Ми воюємо саме тому, що хочемо залишитися вільною європейською державою.
Тому ми маємо знайти законний, безпечний та реалістичний механізм,
який дозволить Україні відновити повноцінний демократичний процес навіть за умови тривалої війни.."
делайте выводы..
войну не планируют заканчивать в ближайшем обозримом будущем..((
ну и реализовать постулат - если нельзя, но очень хочется - то можно..))
Востаннє редагував Alexs: 19.08.2026 о 10:09
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
забавно как Федоров заговорил про неэффективную коррупционную старуцю систему
только тогда когда его из нее выкинули))
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Тому і викинули , шоб нічого не ламав.
Я об этом писала ещё когда его сняли. До снятия молчал как рыба об лёд. И о том,что другим способом они зализнонепридатного в президентское кресло усадить не могут
Чуваки рвутся к власти любыми способами.
А маску и не только очень нужен доступ к нашим разработкам. Да и президент Украины по сговорчивее.
Та шо ж таке, ніяк не поборемо ту корупцію та казнокрадство
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Таке враження що Ф. на трампонів працює...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks