| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
МАДЯР
"Ворог невгамовний, зупинки не вбачається.
Але є нюанс: це перша в новітній історії війна, де Українці воюють не на боці росії, а проти неї.
Захищаючи своїх та своє.
Війна ж закінчиться лише там, де заграє ще флеш з пʼяти нюансів:
1.в агресора фізично зникне здатність за неї платити,
2. виробляти зброю,
3. захищати свій тил,
4. відправляти на забій живу силу,
5. підтримувати ілюзію стабільності та контролю всередині власного болота."
--
в принципе то он прав, полностью согласен с ним, если сработают все пять..
но есть еще одно "маленькое" но,
или можно назвать шестой пункт - сохранение внутренней прочности Украины, поддержка нас всеми союзниками,
всеми возможными способами, для того, чтобы все это стало реальностью..
Востаннє редагував Alexs: 10.08.2026 о 11:04
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а пока вот так
"действия Владимира Зеленского не оставляют москве выбора, диктуя необходимость продолжать сво до полного достижения целей..." - мидрф
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Те що фільтрація потрібна, і що її скоріш за все проведуть - це стовідсотково. Потрібно буде викрижити плюшевих бронєвичків (я не кажу за умовного електрика умовного ДТЕК, котрий лагодить пошкодження після обстрілів), сивобородих студентів та різну примазану падаль.Також потрібно буде покарати христопродавців людоловів (кажуть що в якомусь Законі/кодексі в якійсь статті написано що військові злочини не мають терміну давності, а коли людина в однострої ЗСУ товче ребра цивільному - це ж мабуть військовий злочин? от вони і ховають обличчя за масками/балаклавами щоб максимально унеможливити майбутню ідентифікацію особи). Чи буде все це при потужному? Сумніваюсь. Скоріш за все країна й надалі буде втрачати населення (жінки діти молодь за кордон, бідні чоловіки на війну). Вже певно наступна влада (я сподіваюсь, дуже в це вірю) наведе лад і країна стане привабливою для повернення людей, почнуть створюватися сім'ї та народжуватися діти
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Не буде такого.Вже певно наступна влада (я сподіваюсь, дуже в це вірю) наведе лад і країна стане привабливою для повернення людей, почнуть створюватися сім'ї та народжуватися діти
Застряли где то между «створити умови» и «фильтровать»
Перед фильтровать еще лагеря надо построить фильтрационные - а это опять же время и деньги
Слідство топчеться на місці
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Ще одна гарна новина!
Ізраїль поки не дав відповіді на запити щодо екстрадиції Міндіча та Цукермана, - Клименко Джерело: https://censor.net/ua/n4017733
И не даст. Евреи своих выдавать Украине не будут. Но то мое мнение.
"За всю историю двусторонних отношений Израиль выдал Украине всего одного человека.Этим единственным случаем стала экстрадиция Александра Перцова (Паратова) в июле 2010 года. Его передали украинским правоохранительным органам по обвинению в убийстве сотрудника милиции в Днепропетровске, совершенном в 1997 году. Процесс согласования и судебных разбирательств в Израиле длился около 8 лет. (ИИ)
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks