| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я еще поживу как вы с ДУшем ласты склеите, может и не сильно долго, но надеюсь в сознании))
хотя нет, пусть доживут до времени когда таки откроют все архивы и личные дела каждого из "Фарион" будут в эфире. И любой восьмидесятилетний Петро может попросить внруков посмотреть, кто на него написал кляузу за слушание по ночам Битлз и его отчислили с института...и узнать что это был лучший друг который тоже живой и практически родственник)))
Все Вятрович уничтожить не мог просто физически
Востаннє редагував 1234A: 09.08.2026 о 10:12
плять..
Киев расипашивают, Одессу расипашивают, ракеты сбивать нечем,
а они про мову и про партию срач смакуют..))
типа - вот теперь и партии нету, и мова есть, и жизнь - только держись..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Щодо корита - не треба оцінювати по собі, бо буває справді смішно.
А про життя в развитОм социализме - так громадяни умовного Заходу і сьогодні не знають, не розуміють і не уявляють як воно було - жити в декораціях "1984" Орвелла. Кіно подивитись і вжахнутись - так, а що це було десятиліттями - та ну, це вже занадто, хіба таке можливо?
Так само, як і громадяни СССР мали вельми своєрідне уявлення про життя в капіталістичних країнах, висловлюючись тогочасною мовою. Ми ж точно знали, що там негрів лінчують, всі буржуї страждають на ожиріння, а пролетарії стогнуть від експлуатації і мріють про революцію.
(уточню - не всі, а переважна маса. Одиниці знали реальний стан речей; можливо, і ви - один з винятків. Що не міняє загальної картини зовсім)
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
видать SergOv Йорану хорошо поподнасрал..))
а иначе ж зачем это все
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
А SergOv що, за плашками 3/8 поїхав?!
пока Маск против предоставаления своих старлинков для нашей ПВО,
из раздела #по пусковым - так по пусковым:
МАДЯР
"Дістали таки Птахи ту геленджикську пукалку зенітно-ракетного комплексу,
що ще 8 серпня з 9:25 по 12:51 здійснювала пуски 6 ракет,- довго донімала.
Три години горіла та пехкала позиція С-400 в Геленджику,
на березі, безпосередньо поряд з катакомбами.
Плюс інші 4 елементи хробачого ППО знищено вночі з 8 на 9 серпня, усі на території рф.
Впольовано 3 судна тіньового флоту рф у Чорному морі (1 танкер та 2 суховантажі).
ППОпад від СБС продовжуватиметься."
и "новость" от Зе:
"Тільки за цей тиждень проти України застосували 61 ракету різних типів,
серед них 56, які атакують по балістичній траєкторії.
Кожен такий удар проти життя нагадує знову і знову:
потрібно більше тиску, більше санкцій проти Росії і більше протиповітряного захисту для України."
а ще ж не вечер..
Востаннє редагував Alexs: 09.08.2026 о 12:56
Alexs, от читаю тебе періодично й ні фіга не можу зрозуміти, що ти пропонуєш?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Пропонує гівна посьорбати, що не зрозуміло?!
а я должен был что-то пропонувать?
просто общаюсь(ну или пытаюсь) иногда, когда есть время и желание..
есть желание меня кем-то обозвать? пожалуйста - не стесняйся, кем меня тут уже токо не окрещивали..))
ну или типа иногда выражаю свое мнение(можно ж пока?) - смотрю на реакцию,
от которой бывает и офигеваешь...
он, выше - сразу и не даст сбрехать..))
Востаннє редагував Alexs: 09.08.2026 о 13:09
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks