Директор з виробництва російських FPV-дронів Ткачук розробляв БПЛА названі, ймовірно, на честь себе самого-«Упир».Сьогодні його автомобіль Мерседес підірвали під Єкатеринбургом.Він поранений, але живий.Поки що.Водій мертвий.©
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Директор з виробництва російських FPV-дронів Ткачук розробляв БПЛА названі, ймовірно, на честь себе самого-«Упир».Сьогодні його автомобіль Мерседес підірвали під Єкатеринбургом.Він поранений, але живий.Поки що.Водій мертвий.©
из серии
[#по складах — так по складах]
1 августа, из 27 баллистик сбили одну,
сегодня, из 28 баллистик не сбили ни одной..
перспективы:
лицензий на ракеты не дают, ракет к пво не дают, бабло зажимают,
что будет дальше, варианты развития ближайшего будущего - можете фантазировать, визуализировать
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а тупые рашики пишут за склады и логистику - "это им ответка за wb"
упоротые ж напрочь - забыли что они же начали уничтожать НП первыми
да и вообще с причинно-следственными там давно все плохо
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
та шо, шо,
не только ж про склады юморить..
вот еще новость:
Viktor Taran - удар по Бортничах формально є ударом по Києву, а фактично є ударом по водопостачанню половини країни нижче за течією.
"Росіяни знову відпрацювали балістикою по Бортницькій станції аерації.
За останній рік це черговий удар, який свідчить про методичну роботу по одній точці.
Бортницька станція є єдиними очисними спорудами стічних вод Києва та прилеглих міст і селищ області,
включно з Вишгородом, Ірпенем, Вишневим, Гнідином, Щасливим, Чабанами, Коцюбинським, Софіївською та Петропавлівською Борщагівками, Гатним.
Проєктна потужність становить близько 1,8 мільйона кубометрів на добу, фактичне навантаження коливається в межах 600 до 900 тисяч.
Дублюючої системи не існує в принципі.."
Третій рівень є епідеміологічним і найменш обговорюваним.
Мова йде про гепатит А, дизентерію та інші кишкові інфекції. В умовах, коли міська медицина вже працює з перевантаженням,
а частина населення живе в укриттях і тимчасовому житлі
саме цей сценарій робить із комунальної аварії гуманітарну катастрофу в усій Україні.."
уже пишут, что это фейк..
Dmytro Lykhoviy
33 мин. ·
"Інформація про сьогоднішнє нічне ураження Бортницької станції аерації не відповідає дійсності.
Колись усе може статися. Від такого ми теж не застраховані. Але станом на зараз - це фейк."
кому верить..?
хотя,
видать шото было, в других источниках пишут:
"було виявлено сліди пожежі поблизу аерації, проте удару було завдано по ангарам поблизу самого об'єкту аерації.."
Востаннє редагував Alexs: 05.08.2026 о 16:16
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
лучше кинь новость что там какой то фаерпоинт новый будет когда то возможно.
любителям поюморить,
попалась фотка, типа шутка
а я чето думаю, что уже и не шутка,
а практически - высокодоходный бизнес..
А в это время:
У Воронезькій області Росії почалося розгортання північнокорейського ракетного підрозділу, можливо з 6 пусковими установками та 120 балістичними ракетами, з яких РФ вже отримала від Північної Кореї 40 ракет. https://www.pravda.com.ua/news/2026/08/05/8047356/
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Успокою вас).
Кто-то в Днепре помнит/знает про аварию на харьковских очистных сооружениях в 1995 году?
Коротко: лето, безумная жара. Город на месяц остается без центрального водоснабжения дабы нивелировать нагрузку на очистные.Харьков не Днепр, скважин там нет даже в ЧС, т.к. глубина залегания воды очень велика.
И, на месяц же,остается без канализации.
Из-за аварии сточные воды попадают в реки, грунты, источники и т.п.
Питьевую воду подвозят в бочках раз в сутки и выдают по 3 литра на человека.
Вода для "унитаза" подается из крана по 20 минут в сутки, её набирают в ванны и ведра - это коричневая маслянистая жижа.
Больницы живут...тяжко живут. Туда воду подвозят, конечно, в экстренном режиме. Но это всё ужас, плюс напоминаю: жара, город-миллионник. Это 95 год, и ни по какие "купили питьевую водичку в АТБ" еще никто не слышал.
Влажные салфетки, антисептики всех мастей, всё одноразовое? Та ну)), это пришло в нашу жизнь позже.
Эпидемии кишечных инфекций не было). Не было даже вспышки. То есть, было бы желание.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks