| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Чиясь думка в інтернеті-
Дружина та діти живуть у США.
Тіп не проявив себе ніде.
Фігурує на плівках Міндіча
Отримав уже шосту державну посаду з початку повномасштабного вторгнення.
Не служив у війську (принаймні публічної інформації про це немає).
На мою думку, він не добився нічого.
ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ ДЛЯ СЛУЖБИ ЗОВНІШНЬОЇ РОЗВІДКИ
а про сорок сороков - и забыли уже?..))
Зеленский(25 июня):
"Затвердив Службі 40-денну операцію впливу на державу-агресора заради спонукання до закінчення війни.
Важливо, що СБУ вже кілька місяців поспіль демонструє найбільш високі показники захисту
позицій України на фронті завдяки застосуванню дронів різних типів.
ЦСО «Альфа» є лідером за результатами уражень особового складу й техніки сил окупанта."
типа попринуждали, попринуждали - и бросили?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
но нет..
Буданов:
"Продовжувати будемо.
Не чіпляйтесь за ці всі аргументи: 40,50,100, 15 днів. Головне – результат.
Не стільки важливо, як зайти в цей процес.
Набагато важливіше - з чим вийти. Щоб вийти з нього з потрібним результатом, ми маємо бути сильними.."
оно бы еще и мозгов поболее не мешало бы иметь,
как и с чем выйти..
Востаннє редагував Alexs: 04.08.2026 о 09:19
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
(С)И значит нам нужна одна победа
Одна на всех - мы за ценой не постоим
та да, та да...
а если цугцванг
ИМХО насущнее редкоземельных металлов новенькие "Стандарты госпитализации", выкаканные МОЗом быстренько и втихаря.
Особенно в случае экстренной госпитализации.
Необходимость вмешательств и наличие активного плана лечения это то, что может перечеркнуть госпитализацию при массе ургентных случаев ((.Тепер госпіталізація тільки за трьома умовами одночасно: є показання, потрібні втручання, недоступні амбулаторно, є активний план лікування. Немає хоча б одного пункту — стаціонар не
показаний.
Врачам тоже будет весело, очень весело. Между молотом и наковальней.
Там вообще много чего поразительного в тех Стандартах, странно что никто ещё их не принёс сюда.
по новому стандарту даются сутки на диагностику.
Скорая заберёт и привезёт, у них свои приказы и стандарты. Но если условному пациенту с желудочным кровотечением не показано экстренное переливание крови, стабилизироваться он отправится амбулаторно. Ножками.
И там ему будут оказывать помощь согласно Приказу об абмулаторной помощи (или дневном стационаре ) - на него ссылается МОЗ в новом Стандарте о госпитализации. Только этот Приказ об амбулаторной помощи давно утратил законную силу по инициативе... того самого МОЗ )). Тупик.
Это то, что вытекает из данного НА. Учитывая поднявшуюся бурю, я очень надеюсь, что эту рожь отправят на доработку или вообще отменят.
Що цікаво: про НАТО і зелений клоун ПОСТІЙНО верещить. Навіть голосніше та частіше, ніж всі "папєрєднікі"(с) разом узяті. Але його циферний алкаш НЕ ЗГАДАВ. Це все, що треба знати про "патріотизм" зевівців.
А можна посилання на закон, який забороняє громадянам України мати нерухомість за кордоном? Дуже хочу почитати.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks