И как вам эти испанцы?
Не дали мне денег заработать...
Ыыы...я на французов ставила))).
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И как вам эти испанцы?
Не дали мне денег заработать...
Ыыы...я на французов ставила))).
1. Тогда население вообще платить перестанет)).
2. Долги населения - лишь четверть от общей суммы, что это решит?
3. Долги государства перед ними видели ? Так почему бы и не оплатить их Харькову?
Вот тут коротко и ясно всё написано: https://www.stopcor.org/section-susp...4-07-2026.html
Днепр тоже не в белом пальто, увы.
Не, я догадываюсь почему "наш самый близкий" патетично обличает и пророчит всеукраинские беды из-за тереховского управления.
Но вы))? Не то чтоб я осуждала, но...удивлена.
не 600 а 550, з яких зовнішні кредитори списали 25%, 420 млн Київ перезаняв у мінфіна під менші відсотки (перевевши муніципальний борг в держборг) і в ході реалізації спільних інфраструктурних програм погасив в 2019-2021 роках (держава просто в цих програмах не фінансувала свою частку, а зменшувала заборгованість)
це як Харківчани підараси платять мало
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
сегодня все Оли именуются Ленами.
1069 лет назад Оля поехала в будущую Турцию культурно отдохнуть, а приехала оттуда христианской Леной.
такой себе тур получился. даже сынок Славик постеснялся этого культа, мол, сосайтники лахать будут. молись сама, мамуля. жид на палочке мне не религия.
сільське чікаго
https://censor.net/ua/resonance/4013...ryga-l*****ovaЧисла 2 липня, коли вже чітко стало зрозуміло що Максим та Роман зникли, і що, скоріше за все, їх викрали, по вулицях села ходила Марина – двоюрідна сестра дружини комбрига, і зухвало казала людям: "Якщо у зятя буде настрій, він привезе ваших хлопців у багажнику". Вона наговорила і багато іншого, чого їй в селі тепер не пробачать, крім того всі вважають, що вона, як і родина дружини комбрига, добре знала, що відбувається з хлопцями. Бо від неї тоді ж чули і слова: "Шукайте їхні могили"…
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
бюрократическая поповская формальность). Олей она была, ею и осталась.
))даже сынок Славик постеснялся этого культа, мол, сосайтники лахать будут. молись сама, мамуля. жид на палочке мне не религия.
но похоронил по христианским обрядам, как она хотела.
Мамуля при жизни как-то сумела внушить уважение, видимо)).
В інтерв'ю місячної давності Апострофу казав щось про Федорова.В новому відео згадую те.
разместить изображение на сайте
Востаннє редагував observer: 15.07.2026 о 11:33
у нашому космосі є супутник, чий «місяць» триває рівно 12 годин — це Амальтея, супутник Юпітера.Її орбітальний період (час повного оберту навколо планети) становить 11 годин 57 хвилин і 23 секунди, що з астрономічної точки зору є максимально точним округленням до 12 годин.
Особливості Амальтеї
Швидкість: Через близькість до Юпітера вона рухається по орбіті зі швидкістю понад 26 км/с.
Краєвид: Якби ви перебували на Амальтеї, ваш повний місячний цикл (від повного місяця до нового) тривав би всього 12 годин. За цей час гігантський Юпітер займав би величезну частину неба.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
я почитал только не сходятся два утверждения.
- Терехов утверждает, что основная часть задолженности начала формироваться еще в 2014-2018 годах из-за разницы между реальной стоимостью тепла и тарифом для населения.
- и ваше - долги населения - лишь четверть от общей суммы
а так ничего личного, просто поговорить)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks