| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
это какая карта таро такое поведала?
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.
Востаннє редагував Антуриум: 29.06.2026 о 20:04
А з тобою хіба хтось сперечається?
Самокритично.кормить свиней надо не бисером, а молчанием, тогда они скорее сдохнут
Знак питання тут зайвий .
Та хоч не зебидло, як ваше кончене стадо.
Чия б корова мичала!
Мабуть, мало ще ракет та шахедів прилетіло, якщо частина населення все ще РОЗГЛЯДАЄ клоунів на посаду голови держави та армії.
Бачу, шиза в старої курки прогресує катострофічними темпами.
Старуха навіть на мить не уявляє, що поза межами форуму Є життя, і що воно в рази ЦІКАВІШЕ, ніж розгрібати її смердюче лайно.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 29.06.2026 о 20:39
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Две недели данного мне в прошлый раз бана,как по мне совсем мелочь .)))
Зато вот этого диарейного говна тут не было почти полтора месяца.
Пока жму треуголки,а если не поможет,опять придется укрыть матами тех,о ком тут вслух вспоминать нельзя.
Тобто після 2-тижневого бану ти ще місяць по іншій причині не заходила? Як вільно тут дихалося форумчанам в цей час! Шкода, що він був такий короткий.
Уявляю коментар до скарги: "Дейнерис заважає мені, Антуриум, радіти окупації України, ображати військових та лизати зелену дупу! Памагітє!!!".Пока жму треуголки
І ти робишь це з надзвичайним задоволенням!опять придется укрыть матами тех,о ком тут вслух вспоминать нельзя.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А есть тут кто покупает монеты НБУ в интернет-магазине НБУ? Не ну мало ли... Есть вопросы, хочу посоветоваться.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks