Deye, Deye
задовбали своєю Deye, як тільки погуглиш щось по темі, то ця розпіарена Deye так і лізе у рекламі. ппц просто якийсь )
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Deye, Deye
задовбали своєю Deye, як тільки погуглиш щось по темі, то ця розпіарена Deye так і лізе у рекламі. ппц просто якийсь )
демагогия не интересна, от слова совсем..))
попалась новость в тг, перепроверил в гугле - и да, весь гугль забит ей,
ятд идет разгон инфоповода - рашка готова, а вот Украина не хочет..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
ні"все в одному" типа Bluetti AC180, 1800 Вт, 1152 Вт/год або EcoFlow DELTA 2 1024Wh 1800W LiFePO4 підійде?
и как потом єту дейе с собой в кепинг да на майские шашлыки с рыбалкой тягать?)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
І Раптор вніс лепту...
сонячна погода та комфортні температури - забезпечили підвищення генерації побутовими сонячними електростанціями. Це, у свою чергу, знизило навантаження на електромережу.
все разговоры про "розпіареность" та "переоціненність" Дейи заканчиваются когда запускают НЕ-Дейе в квартире - оно ж шумит как самолет на взлете, за очень редким исключением охлаждение начинает работать сразу после включения.
Назовите хоть один гибридный инвертор с пассивным охлаждением дешевле Дейи будь ласка)) все остальные возможности - свистелки перделки на любителя.
но шум это пздц.
и да, у меня не ДЕйе пожлобил))
по перше, гібрид це те ще рішення, бо потрібно тоді начебто (навіть без начебто, якщо "повезе") з ДЕТЕК "устаканівувати" питання, якщо підключення ведеться у ту саму мережу по хаті, що від лічильника, а там хто зна, питання тут, до людей хто з такою проблемою зіштовхнувся. Свого часу відкинув для себе таке рішення - гібридні інв. у туж мережу кватири/хати
по друге, якщо щось гуде як пилосос, то є варіанти рішення, правда соморобні - заміна вентилятора наприклад
по трет'є, якщо пасивне на 4квт+ (гугляться й такі) та воно прибацане по факту, то прикрутити вентилятор )
По першому варіанту, коли гібрид у мережу, без узагальнення з ДЕТЕК. (мінімум якись прибацані лічильники тоді потрібні, які блокують вихід вашої генерації)
нема е/е у розетці, врубаєте гібид, через лічильник вийшло за нього у домову, то хз що може статись, там перелік багатьох негараздів, спитайте у ДЕТЕК, гуглів та ШІ ... вб'є когось ще.
гібрид можна, але навіщо, якщо не маєте мету втручатись у "зелений тариф"
Востаннє редагував KpoT: 23.06.2026 о 20:08
оно в принципе не может выходить "у домову" - иначе рано или поздно городская сеть и батарейка "встретились" бы. то наверное были проблемы когда счетчик считал себе в плюс все что производилось солнцем - но тут к Раптору больше ,я не в курсе как оно работает. там что то с одно и дву направленными счетчиками и зеленым тарифом - когда работают панельки надо отключать сеть.
навищо гибрид - наверное потому что проще организовать чтоб оно само переключалось с сети на АКБ и обратно, включая зарядку. Более простого решения для бытового использования я не вижу
Востаннє редагував 1234A: 23.06.2026 о 20:18
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks