| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так или иначе, раз вам не звонят перед/во время/после атакой спамеры, значит у вас все (в рамках событий) в порядке (см. сосед. тему), я за вас спокоен и пойду таки спать, а там посмотрим, шо за нах такой...
Відкритий лист Президенту Російської Федерації від Президента України
"Коли ви більш ніж 26 років тому очолили Росію, багато хто в Україні ставився до вас позитивно.
Так було. Це вже в минулому.
У вас не вистачить грошей і політичної сили, щоб і надалі купувати лояльність росіян, як ви це робили 26 років.
Ми будемо робити все, щоб світ про це подбав.
Не бійтеся вийти з війни – це головне, що зараз від вас потрібно.
Ми бачили документи від розвідки, що ви зараз розглядаєте плани війни ще й на 2027 і 2028 роки.
Також ми знаємо, що ви сподіваєтеся, що балістика зробить для вас те, чого не зробило все інше.
Ви хочете втягнути ще більше у війну Білорусь, і зараз ми змушені готуватися ще й до цього.
Ми бачимо, що ви розігруєте якусь партію з Придністров’ям.
Ваші пропагандисти погрожують так чи інакше всім сусідам Росії. Чи дійсно ви хочете пройти через все це?
Вибір зараз за вами.
Досить війни.
Україна пропонує закінчити цю війну.
Саме лідери вирішують ключові питання – так було й буде завжди.
Я пропоную визначити чітку дату зустрічі."
---
для чего это все - пока непонятно, вопросы, вопросы..
почему то единственное, что приходит на ум - не-ве-рю..))
Востаннє редагував Alexs: 05.06.2026 о 00:09
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
и нате вам другое мнениеПришло время завершить эту войну. Пришло время выбрать мир..
Выехал законно - фиг вам, погнал черет Тису/горы и получил визу "беженца" - уже стал законным там. Очередные вбросы.Украина просит ЕС не оказывать защиту мужчинам 23-60 лет
Ну переедет пол-Европы в Черногорию/Албанию/Сербию, от этого выиграет точно не Украина.
испытания.. может дотянутся.. - сегодня аргумент такое себе, ну может, когда-нибудь..))
«Россия способна производить около 120 баллистических ракет ежемесячно. И это только баллистические ракеты.
Россия также производит другие типы ракет.
Это означает, что каждый месяц они могут осуществлять несколько масштабных массированных атак
в дополнение к постоянному ракетному террору, который они уже осуществляют»..
«и это самая большая угроза, с которой Украина сейчас сталкивается..» — заявил Зеленский.
ну и плюс - расширение/увеличение производства,
так что кошмарить баллистикой имеют возможность они нас, а не мы их,
там скорее что-то другое..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Лист написаний так, як ніби наші танки вже стоять на Чонгарі, а Воткінський завод стертий до рівня грунту нашою балістикою.
Коли вже цьому край буде...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Якось не вистачає - "от як би я був президентом"...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks