где кажуть?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
где кажуть?
Суболг, а зауярь кольцевую дорогу вокруг города в качестве обороны
Ну шо тут у вас, весело?
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Ты недавно писал,что Европейцы поймут...
Нихера. Это какими надо быть...даже не знаю каким словом назвать,чтоб на полном серьёзе рассматривать Меркель,как кандидата в переговорщики с пуйлом от Европы?
Я когда эту новость читала,думала инфошум.
Но сегодня это чмо выползло из своего погреба с речью. Походу таки быть ей " переговорщиком".
Йопаныйстыд.![]()
https://suspilne.media/lviv/1316171-...epa-dubnevica/
А шо так можно было?
Виникає тільки одне питання - а навіщо тоді ту справу відкривали?
Зеленський надіслав Трампу термінового листа щодо критичної нестачі систем ППО та ракет до них
Зеленський надіслав термінового листа Трампу: що відомо?
Президент Володимир Зеленський надіслав лідеру США Дональду Трампа та Конгресу терміново листа із попередженням про критичний дефіцит засобів ППО в Україні.
Про це повідомив радник президента з комунікацій Дмитро Литвин, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Суспільне.
Що відомо?
Видання Kyiv Independent цитує лист глави держави:
"Коли йдеться про протиповітряну оборону від ракет – ми покладаємося на наших друзів. Коли йдеться про захист від балістичних ракет – ми покладаємося майже виключно на Сполучені Штати".
Один із посадовців заявив, що посол України в США Ольга Стефанішина передала лист Білому дому, а також спікеру Палати представників Майку Джонсону та іншим членам Конгресу.
"Поточні темпи поставок за програмою PURL більше не відповідають реальності загрози, з якою ми стикаємося. Я прошу вашої допомоги у захисті неба України від російських ракет.
Я, від імені українського народу, шанобливо прошу президента та Конгрес США продовжувати співпрацю. І допомогти нам забезпечити безпеку цього життєво важливого інструменту захисту від російського терору - ракети Patriot PAC-3 та додаткові системи", - додав Зеленський у листі.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks