Якийсь юний патріот великої могутньої Російської Федерації все життя дивився правильні кінофільми, слухав правильну музику, займався спортом, добре вчився, здобував технічну освіту, тренувався в симуляторах фпв-дронів, і чекав, коли йому виповниться 18 років, щоб підписати контракт і вступити в найелітніший і найтехнологічніший підрозділ російських збройних сил "Рубікон", щоб показати всьому світу, що його батьківщина є наймогутнішою країною в світі, здатною протистояти всій Європі та США одночасно.

В цей самий час невелика група якихось дуже сильно немолодих дядьків середнім віком 44, була невдоволена всім на світі загалом, а також конкретно Зеленським, всіми депутатами, міністрами, силами оборони України, більшістю жителів України, погодою, колінами і хто тут блять оцю ***ню розклав шоб я убився, вашу мать, це армія чи бордель, на*** я спитав конешно же це армія, бо в борделі коли їбуть то гроші платять.

Ця група дідів розклала борти унікальної секретної конструкції моделі "літаючий мотоцикл ІЖ", все по чотири рази перевірила, змастила слиною там де без цього не полетить, перебинтувала там де проїбалися стяжки, замінила батарейки на нові, перехрестилася сама, перехрестила борти, і відправила їх на*** в нічне небо з надією на краще.

Всі борти досягли цілі. Молоді російські патріоти, ідеалісти, спортсмени, відмінники і майбутні герої російської федерації розлетілися на шматки так шо тільки пісюни по стінам.

Шо б я відчував на місці цих дідів в такій морально непростій ситуації жорстокого вбивства невинних дітей, які їм в сини годяться?

Я б відчував шо нога болить, мабуть шо вдарив дєто пока шорхався по темноті по цим металоконструкціям їбаним не можуть сука в двадцять першому сторіччі нормально зробить шоб кнопку нажав і полетіло шо ви блять експортувать собрались якшо це фанєрне зодчество без шамана шефмонтажа не літає.
https://t.me/notnets/6490