| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На всех мавок успела. Все мавки в вышиванках и без весьма манки!!!
Просили? Звітую))
...виявляється, оцей алгоритм - коли тебе вранці привезли на влк, а ввечері ти (абсолютно придатний) вже в штурмовій гвардії сирського - це для притягнутих за шкірняк ухилесів
Я "перезайшов" на влк вже від рекрут-центру, тобто в статусі добровольця. Блєєєєааать... Та я заманався бігати та збирати ті папірці, аналізи, дообстеження і всяку іншу подібну хню. Два тижні на це вбив, голова обертом йде. І це при тому, що мене по всіх інстанціях возили на авто рекрутери и максимально "продавлювали" процес, заводячи мене, куди треба, без черг і прискорюючи все, що можна прискорити.
Мля, ми всі разом заїпались по саме нікуди. Але - славабудді - все зроблено.
В пнд будуть готові мої доки на відправку, мене (з речами) забирають машиною з дому, заїзжаємо до тцк по пакет документів і машина везе мене під Київ на збірний пункт. Мобілізація бізнес-классомС - сервіс
Я хлопцям дякую за їх клопоти зі мною, а вони мені - та друже, це наша робота. Ти доброволець, ти батько нашого бійця, тож ми зі штанів вистрибнемо, але зробимо процес твоєї мобілізації максимально комфортним, то тобі дяка, що залучився до нашого двіжу.
Отака куйня)) ...до понеділка я ще цивіл, а далі - працюємо на перемогу![]()
Востаннє редагував Evil Rex: 22.05.2026 о 18:18
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
дуже дякую, друже! таки С - Сервіс, коли є повага та шана.
бережи себе та хай усі сили будуть з тобою!
дякую тобі!
чекатиму на добрі новини!
І шоб 4.5.0.
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Рекс, легкої служби. Пиши якщо треьа шось ьуде (а воно треба) . Всі вищі сили бережуть тебе
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
60 й живий?
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Дякую, сестро)
Звичайно, звернусь, якшо виникне потреба...хоча я вже спакований по саме нікуди: син перебрав свої речі, та зібрав мені кілька комплектів польової форми. Каже: речове забезпечення в бригаді на максимальному рівні (еліта, як не крути), але по полігону лазити - зайвим не буде 146%. Обвісу тактичного ще повний баул, бронік, підсумки ітд, якщо що, говорить, я тобі або пришлю, або сяду в жип і привезу.
Тож їхатиму завтра максимально зарядженим))
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
жах не те слово...Я стислі новини як подивилась - сльози з'явились.
60-й ніби на Троєщині (якщо не помиляюсь), але все одне жахлива ніч для столиці й області
Доєднуюсь. Вдачі, й най оберігає якась Світла сила Вас так, як берегла сина (попри поранення,але ж він живий!).
друзі, всім дякую. тронут вниманием.
так живий, невредимий. як я вже казав - тут на Троє окрім мені та моєй Терпсіхори никуя ценного нет. мі даже менее значиміье, чем гаражи в Белой Церкви.
Київ вистоїть
а вот Рексу = максімум фарту та сили.
Зрелый сатир живой.
Странно, что более остро это всё переживается, когда кто-то близкий там, где плохо/больно/страшно/холодно/горячо.
И помочь нечем, и не спрашивать тоже не можешь.
Уйня какая-то.
Для юмора места всё меньше и меньше.
Эвил, возвращайтесь живым, здоровым, целым. Пусть будет так.
Берегите себя
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks