Зрозуміло. Дякую ))))
Я думала донать и кидай єто в воду. Про звіти не знала((((
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Зрозуміло. Дякую ))))
Я думала донать и кидай єто в воду. Про звіти не знала((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
у залишках мізків закріпилися тільки ʼіржавий мачетеʼ, ʼяма із вапномʼ, ʼаналʼ, ʼотсосатьʼ, ʼпольщаʼ, ʼвори волонтериʼ… etc
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
ключове ''пока''
МОЗ "розброньовує" деяких медиків на запит Міноборони, - Ляшко
Міністерство охорони здоров'я*у разі запитів може розбронювати частину медиків та залучити до служби в Збройних Силах України та інших структурах. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді заявив голова МОЗ Віктор Ляшко.
"На кожен їхній запит, що треба розбронювати, працює мультидисциплінарна команда з залученням Міноборони, МОЗ та відповідних регіонів. Розброньовуємо медичних працівників для того, щоб вони йшли в лави Збройних Сил України і не тільки", - зазначив голова МОЗ.
странно почему еще получение образования за бюджетные деньги, в принципе любой специальности с медиками включительно, не подразумевает "добровольное" согласие на мобилизацию по окончанию. Без всяких гендерно-возрасто-религиозных различий. Отказался потому что нет 25 или дивчинка - не получил диплом+вернул деньги потраченные.
на одного Гаральда нынче две Виктории Ивановны. пабахатому )
хоть бы Виктор Иванович не вылез...
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Ахаза. Если умер, а не выличился тоже вернуть бюджетные денги?))))
Клоуны)))
Проработав 28 лет, за что меня недавно наградили бумажкой и букетом, на одном месте, я давно налогами, хоть и скромными, отбила свою учебу, так шо привет пенсия)))
группа талантливых художников, убежденных в том, что Зеленский виноват в бомбардировках Украины, прислали малюнок их мировоззрения
![]()
вчерашними студентами? Они не очень самостоятельны (или очень не самостоятельны) даже в мирных условиях еще какое-то кол-во лет.
Это не полноценная рабочая единица. Потому что еще учатся.
Не потому что глупы, а потому что есть естественный процесс обучения. На практике и на собственной шкуре.
А там только кого-то учить...короче, будут страшно рады.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks