| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну ты держись там как-то. Хз как в таких случаях поддержать
Раптор, а ти не Коля часом?
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Я на мові балакаю. Навіть вдома. Суржик. Свідомий вибір. Але у Львові моя солов'їна не достатньо солов'їною виявилася. Не львівська. Місцеві поводили себе як пшеки-2. Ігнор або пиздьож,як тре по їх нев'єбєзній думці.Випадки не поодиноки. Я точно не манєрна і не пєдікМріяла побувати у Львові, тепер не мрію вже. Танунах
Дякую шо не пизділи спєрдоляй до Східщини
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
твой румынский тёзка (Влад Цепеш - тобто Влад, кидающий непослушных на колья. не Коля а колья). и хотя его папу прозвали Влад Дракул (= чёрт), но только потому-что он был дуже некрасивый, Брэм Стокер их смешал и сделал из сынка - Дракулу. британские (ирландские) ученые. шо с них взять...
![]()
Быть можно дельным человеком и думать о красе ногтей (с)).
Если честно - меня слабо интересуют чужие ногти, больше - свои, я эгоист.
Но жесткая критика чего-то чужого скорее негативно характертзует критикующего, чем критикуемого.
Ибо...какая в сущности разница - какой маникюр у других?
А если так, то все остальное - повод додолбаться и самоутвердиться за чужой счет)).
Так а причем тут эгоизм? Меня мало интересуют сексуальные или ещё какие (музыкальные, политические, языковые) предпочтения других. Если нам в одной компании норм - разве это не повод для общения?
Но если чел везде ищет, или "находит" негатив - я с таким скорее всего общаться не буду.
Ибо этот негатив будет транслироваться мне, а мне оно и в хyй не уперлось
Поводы для общения у всех разные, но если человек сам непроизвольно пишет о других плохое, то он может выглядеть идиотом, особенно если это троллинг (зачастую) а он этого даже не замечает, ведется)).
Влад, это я сейчас не только тебе, вообще.
Тебя не должен парить ЧУЖОЙ негатив при условии, что он ЧУЖОЙ.
Если парит - это мозоль).
Так я и не говорил что он меня парит.
Просто поделился наблюдением
Ну ок, пусть будет так).
По сервису эта сволочь молчит(((,
это меня парит).
повір, тут те ж не все так однозначно. в кожному болоті свої жаби
але от на днях я тупо SystemError
тут майже тиждень проходив чемпіонат світу!!! з хокею (я правда дізнався про це в останні два дні)
грала і наша збірна. в групі з Казахстан, Франція, Литва, Японія і.. тадам... Польща (ну так вже склалося, що без неї вже ніяк).
так от. на всі матчі в групі квитки від 70 зл. а на матчі Польщі від 140(при тому, що дивився матч вільних місць було вдосталь).
то от і не зрозумів. а де ж патріотизм? як так? чи "гроші не пахнуть?" ще ж не всі поляки "спердоляли" на заробітки до німців. і їх ще таки можна тут зустріти серед наших
з.і. до слова Литва зіграла в нічию з тією ж Польщою,(в основний час) чим відчипила поляків від виходу в вищу лігу і протягла до неї саме нас
по закінченню матчу всі українці вітали тепер вже братів литовців
ну а в Польщі відповідно добавилось ще трохи "спердоляїв до України"![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks