просьба дамы - закон для рыцаря
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
просьба дамы - закон для рыцаря
![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
6лядь
як би мені довелось вітатись з чоловіком з такими нігтями.. ця б зустріч обійшлась/закінчилась фразою "вибачте. в мене короста"
з.і. нічого особистого звісно
з.і.-2 а у подруги нічого такале слав Богу не в моєї
![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
А моя мала каже, що майже кожен начхальник середньої ланки на її фірмі фарбує волосся, сивину може собі дозволити дядя років 56+ при посаді тімліда відділку, і то не факт.
Ніхто не бажає старіти)
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
Я памʼятаю що фарбувала татові віски, бо був якійсь недолугий контраст і нічого.
Никогда не считай себя не таким, каким тебя не считают другие, и тогда другие не сочтут тебя не таким, каким ты хотел бы им казаться.(С)
От жэж биндеровская гадина. Смеет жэж такие вопросы задавать.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Не очень важно, какой язык.
Гораздо неприятнее, когда солов'їною вещает чёрный рот(.
А в моей бульбашке последнее время все чаще на украинский не переходят в живом общении, продолжают на русском. Магазины/аптеки и т.п.
Заметил, что ты притягиваешь негатив.
Возможно из-за ногтей, а может в принципе манерный.
Я, например, на мове не балакаю. Ни с кем.
Ни разу не слышал в свою сторону фраз чого не державною, или ты педик?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks