| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
їбать, як він з автоматом міг на велику кататись?
я натякаю лише на те, що коли держава втрачає сенси для громадянина, то чекати від нього безумовного бажання віддати своє життя за неї дуже сміливо
і да, не думаю, що якщо б був живий Вячеслав, він був би в захваті від здоббутої демократії, незламного дотримання Конституції з боку держави та переведення наріду з класу джерела влади в клас ресурсу
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
За год население Украины сократилось на миллион человек, — демограф Либанова.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
1. а что тут такого? он же не со здоровенным миниганом катался. вполне себе нормально - равновесие не нарушает, удобно себе болтается. в Сомали всегда так катаются.
2. а ты уверен, что в 1991 и далее держава таки набула сенси? вот так, чтобы по-настоящему. щоб втрачати, треба спочатку набути, не?
Значит просто не один прилет (кстати я это предполагал). Вот видео падения, о котором говорил: https://t.me/truexadnepr/87722
я бачу ще є ресурси..
Купа чоловіків призовного віку демонструють навички у метанні гранат, стрільби по македонськи ( в т.ч. з веліка), володінні холодною зброєю...
Є ще порох у закромах держави, його б у ̶м̶и̶р̶н̶и̶х̶ військових цілях використати...
Это тот прилет. Никаких очередей там не слышно. Вот с многоэтажки все сняли https://t.me/hyevuy_dnepr/98306
Полиция/тцк и конечная, что там мудрить-то. Место понятно по видео
Апелляционный суд отменил вывод Госэтнополитики о признании Украинской православной церкви связанной с РПЦ...
яке прикре непадобство
его жидомасоны из партии регионов купили. термос не может ошибаться.
170 з 300 екіпажів ППО за цілий рік (!) не збили жодного «Шахеда». А всі кажуть: «Мобілізованих мало. Дайте людей, дайте людей», — командування ПС.
может им как раз за несбитие и платят? интересы-то у всех разные. а может сенси повтрачали?...
в любом случае, цифромэн Федоров молодец. теперь хотя-бы весь пздец оцифровывется более-менее.
Є моменти, які не дуже відомі широкому загалу, хоча інфа по них - будь ласка, у тому ж фб.
Ті ж МВГ є в підпорядкуванні в кількох структурних частинах СОУ. Відповідно, організація навчання, технічного забезпезпечення, приведення зброї до нормального бою сильно залежить від командування, його компетентності та готовності до змін, новацій ітд.
Роман Донік, керівник 151 НЦ (підписаний на нього), розповідав в публікаціях, про, м'яко кажучи, дуже різний підхід в до цих питань у різних складових Сил оборони...
За його словами, наприклад Сили Логістики максимально вкладаються в навчання і максимально ж масштабують І оновлюють набутий досвід. А от "класичні" ППОшники в великих погонах, так і залишились тупо ракетниками і тупо ж не розуміють, що з тими кулеметами робити(( ...тож я особисто не сильно дивуюсь таким показникам(( люди просто не навчені належним чином((
Востаннє редагував Evil Rex: 30.04.2026 о 12:53
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
ясно. спасибо.
"класичні велики погони" - таки беда бедовая. есесесер очень тяжело уходит. пока всех помнящих (или получивших по наследству) не поховають - никуда он не денется.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks