| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не, ну можна ж "стремление в ЕС" викинути...
Інтенсивність ракетних ударів по Дніпру зросла одразу після того, як Європейський Союз розблокував погоджений раніше репараційний кредит Україні на 90 мільярдів євро. Таку думку висловив президент Володимир Зеленський.
Глава держави вважає, що саме цей фінансовий кредит став каталізатором масованої атаки Росії на місто 25 квітня, яка тривала понад 20 годин.На фоне таких заявлений даже осуществленная идея с томосом у любимчика 60-го смотрится вполне потужно.У Зеленського була ідея вступити до ЄС 1 січня 2027 року. Це не спрацює. Навіть 1 січня 2028 року – це нереально, – Мерц.
я его разлюбил. разве не заметно?
Здравствуйте! Не знаю в какую ветку написать, просрочился загран паспорт, 10 лет прошло, надо менять. Подскажите где и как это сейчас делают? Онлайн возможно это сделать?
а если милая милфочка, нуждающаяся в посильной помощи? пройти мимо - не по-мужски.
хотя, всегда їснує вариант бородатого Фывевргелинна
Я с нерадостным. Прошу помощи. Мне очень неловко, но сами не вытянем.
Одноклассница моей дочери осталась без жилья.Тот самый дом на Поля 59.
Разбитый 23.04. в четверг.
Сами целы, и на этом... всё. Квартира в хлам и очень много стресса.
Им дали возможность за полчаса собрать самое необходимое.
Людей выселили в один конец.Дом будет идти под снос. Перспективы туманны...
Конверт (банка) через Приват24
https://www.privat24.ua/send/j5l17
Номер картки конверта
5168752159051104
Отримувач Ганна Кулік.
Заранееблагодарна
Востаннє редагував ~ Электра ~: 27.04.2026 о 20:45
Дебіл він і в Польщі дебіл....З Польщі депортували українця призовного віку, який у стані алкогольного сп’яніння приїхав за дитиною до дитячого садка
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks