Боже, бедный никополь(((
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Боже, бедный никополь(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
«Я памʼятаю, як вперше почула, що щось відбувається в Бучанському і Вишгородському районах. Якись странний двіж - росіяне відходять. Не вірилось. Разом з тим - дивне відчуття - чому ЗСУ їх не знищує? Чому дає спокійно вийти з награбованим майном?
Подібні думки зʼявлялися при їх голозадої втечі з Херсону, з Харківської області...
Лише потім стало відомо, про що не казав в голос Президент, що стріляти по росіянам заборонив Байден.
Так само, як і стріляти вглиб росії». Богуцька
здається казочка про залізного непереможного йде по пзді
ну і про наступ на Харківщині та Херсонщині
#2 краще ніж 4
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ровно 4 года назад я увидела Бучу , через 20 дней я зайду в подвал моего дома ...что я уижу - стол с едой и приборами , приготовленные бутылки с алкоголем, которые не успели открыть "солдаты чести рашки" ... видимо у них там банкет намечался, собранные в пакеты брендовые вещи - не успели забрать, спешили... разбитую в хлам технику рашистов и части гусинечных лент в стенах дома , башня танка вырванная взрывом на клумбе... -ушли спокойно ... говорят где-то там, где в марте 2022 года не было даже морозов ...
про колону рашисткой техники спаленную в хлам писать ? байден мне разрешил)).
Я в глубоком шокє! Читаю форум, і ні слова від відомого блогера про відкрите кримінальне провадження на нардепа Железняка! Ймовірно, не без сприяння так званого журналіста Іванова (рідна сестра найвидатнішого журналіста України Володимира Бойка).
Шо ж такоє? Глобальні процеси - справа невідкладна, але пропускати таку новину??
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Кто эти люди?
Бойка Глобус вроде частенько поминает
Этот?
Бо я думал это тот который вышки.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
достаточно в базе тригер на таблицу повесить как только слетает бронь ставится галочка на оперативный резерв
з.ы.
В Минобороны разъяснили особенности отображения статуса «оперативный резерв» в приложении «Резерв+» и опровергли распространенные о нем мнения.
Отмечается, что эта пометка не нововведение – она была в системе и раньше. В то же время, категория граждан, которых она касается, остается относительно немногочисленной.
К оперативному резерву могут относиться, в частности, лица после прохождения срочной службы или в других случаях, предусмотренных законодательством. При этом, никакие новые функции или изменения в этой части не введены, а правила бронирования определяются действующими нормативными актами.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
кому не поxyй на железнякак - тот галимый возар и палится.
остальным таки поxуй.
НАЗК виявило, що в 2020 році партія "Голос", фінансовою діяльністю якої на той момент керував Железняк, у третьому кварталі 2020 року замовляла послуги у фіктивних фірм на мільйони гривень. Також він платив бюджетні кошти своїм друзям на кшталт Нефьодова та Маленка (також депутатів від "Голосу") за фейкові консультації, написав відомий блогер, військовослужбовець Сергій Іванов.
"Іншими словами, Железняк зі спільниками розкрадали кошти, виділені державою на фінансування партії, що є злочином, передбаченим ч.5 ст.191 КК України. Такий собі дрібний в усіх сенсах крадій в особливо великих розмірах. У звʼязку з очевидними фактами злочинної діяльності, у 2021 році НАЗК призупинив державне фінансування "Голосу", а в подальшому – позбавив. Ще раз наголошую: це не припущення, не гіпотеза, а конкретне рішення НАЗК, якому важко дорікнути в упередженості до пінчуківсько-фіалівської тусовки", – наголосив Іванов.
Разом з тим, повідомив він, всі свої нинішні статки та активи, включно з "еліткою" на Печерську та представницькими автівками, Железняк пояснює винятково вигідним одруженням на депутатці Коваль, доньці київського чиновника-хабарника доби Януковича.
Ось що значить - правильно одружитися!![]()
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Востаннє редагував MB_638: 07.04.2026 о 19:43
Родной язык, это тот, на котором ты говоришь, ударив себя молотком по пальцу.
Сусід наркоман 916 мабуть...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks