Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 17 з 182 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3622, показано з 321 по 340.

Тема: Загальне флудільне

Дописів
    70 566

Типово

Боже, бедный никополь(((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

«Я памʼятаю, як вперше почула, що щось відбувається в Бучанському і Вишгородському районах. Якись странний двіж - росіяне відходять. Не вірилось. Разом з тим - дивне відчуття - чому ЗСУ їх не знищує? Чому дає спокійно вийти з награбованим майном?
    Подібні думки зʼявлялися при їх голозадої втечі з Херсону, з Харківської області...
    Лише потім стало відомо, про що не казав в голос Президент, що стріляти по росіянам заборонив Байден.
    Так само, як і стріляти вглиб росії». Богуцька

здається казочка про залізного непереможного йде по пзді
    ну і про наступ на Харківщині та Херсонщині
    #2 краще ніж 4
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    8 723

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Лише потім стало відомо, про що не казав в голос Президент, що стріляти по росіянам заборонив Байден.

Опа.
    Монорх опять зраду свЫням метает.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

«Я памʼятаю, як вперше почула, що щось відбувається в Бучанському і Вишгородському районах. Якись странний двіж - росіяне відходять. Не вірилось. Разом з тим - дивне відчуття - чому ЗСУ їх не знищує? Чому дає спокійно вийти з награбованим майном?
    Подібні думки зʼявлялися при їх голозадої втечі з Херсону, з Харківської області...

ну і про наступ на Харківщині та Херсонщині
    #2 краще ніж 4
    перепрошую, а що Вас так дивує ? в 2014 році вони також зайшли в Донецьк спокійно ....

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    перепрошую, а що Вас так дивує ? в 2014 році вони також зайшли в Донецьк спокійно ....
    нічого не дивує крім віри зелеботви в телемарафон
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    8 723

Типово

Эльфа, тут же другой нарратив.

"Зеленский с Залужным приказали не стрелять в рашистов и разрешили тем свободно уйти из Бучи, Херсона и харьковщины. Эти двое послушно делали что приказал Байден" (с) монорх в красных труселях

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

нічого не дивує крім віри зелеботви в телемарафон
    це природне явище,
    потреба вірити в щось міфічне , аби кукуха не поїхала ... до нас прийшло з палеоліту ))

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    9 607

Типово

Цитата Допис від habubabur Переглянути допис
    Эльфа, тут же другой нарратив.

"Зеленский с Залужным приказали не стрелять в рашистов и разрешили тем свободно уйти из Бучи, Херсона и харьковщины. Эти двое послушно делали что приказал Байден" (с) монорх в красных труселях
    ровно 4 года назад я увидела Бучу , через 20 дней я зайду в подвал моего дома ...что я уижу - стол с едой и приборами , приготовленные бутылки с алкоголем, которые не успели открыть "солдаты чести рашки" ... видимо у них там банкет намечался, собранные в пакеты брендовые вещи - не успели забрать, спешили... разбитую в хлам технику рашистов и части гусинечных лент в стенах дома , башня танка вырванная взрывом на клумбе... -ушли спокойно ... говорят где-то там, где в марте 2022 года не было даже морозов ...
    про колону рашисткой техники спаленную в хлам писать ? байден мне разрешил)).

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 993

Типово

Я в глубоком шокє! Читаю форум, і ні слова від відомого блогера про відкрите кримінальне провадження на нардепа Железняка! Ймовірно, не без сприяння так званого журналіста Іванова (рідна сестра найвидатнішого журналіста України Володимира Бойка).
    Шо ж такоє? Глобальні процеси - справа невідкладна, але пропускати таку новину??
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    56 887

Типово

Кто эти люди?
    Бойка Глобус вроде частенько поминает
    Этот?
    Бо я думал это тот который вышки.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    8 723

Типово

про колону рашисткой техники спаленную в хлам писать ? байден мне разрешил)).
    Расскажите, мне приятно, а ̶л̶я̶д̶е̶й̶ глобуса перекорёжит.

ps: а "гусеничные ленты в стенах дома" - это в смысле гусеничные траки? Или ленты крупнокалиберного пулемёта?
    Востаннє редагував habubabur: 07.04.2026 о 14:05

Дописів
    25 737

Типово

У «Резерв+» з’явився новий статус — «оперативний резерв»: він означає, що вас більше неможливо забронювати, — юристка Тетяна Потапова....
    тобто процес перебронювання заграє новими фарбами - кто швидше нажмет кнопку) или в резерв или бронь))

Дописів
    32 583

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    тобто процес перебронювання заграє новими фарбами - кто швидше нажмет кнопку) или в резерв или бронь))
    достаточно в базе тригер на таблицу повесить как только слетает бронь ставится галочка на оперативный резерв

з.ы.
    В Минобороны разъяснили особенности отображения статуса «оперативный резерв» в приложении «Резерв+» и опровергли распространенные о нем мнения.
    Отмечается, что эта пометка не нововведение – она была в системе и раньше. В то же время, категория граждан, которых она касается, остается относительно немногочисленной.
    К оперативному резерву могут относиться, в частности, лица после прохождения срочной службы или в других случаях, предусмотренных законодательством. При этом, никакие новые функции или изменения в этой части не введены, а правила бронирования определяются действующими нормативными актами.
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 833

Типово

кому не поxyй на железнякак - тот галимый возар и палится.
    остальным таки поxуй.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 468

Типово

НАЗК виявило, що в 2020 році партія "Голос", фінансовою діяльністю якої на той момент керував Железняк, у третьому кварталі 2020 року замовляла послуги у фіктивних фірм на мільйони гривень. Також він платив бюджетні кошти своїм друзям на кшталт Нефьодова та Маленка (також депутатів від "Голосу") за фейкові консультації, написав відомий блогер, військовослужбовець Сергій Іванов.
    "Іншими словами, Железняк зі спільниками розкрадали кошти, виділені державою на фінансування партії, що є злочином, передбаченим ч.5 ст.191 КК України. Такий собі дрібний в усіх сенсах крадій в особливо великих розмірах. У звʼязку з очевидними фактами злочинної діяльності, у 2021 році НАЗК призупинив державне фінансування "Голосу", а в подальшому – позбавив. Ще раз наголошую: це не припущення, не гіпотеза, а конкретне рішення НАЗК, якому важко дорікнути в упередженості до пінчуківсько-фіалівської тусовки", – наголосив Іванов.
    Разом з тим, повідомив він, всі свої нинішні статки та активи, включно з "еліткою" на Печерську та представницькими автівками, Железняк пояснює винятково вигідним одруженням на депутатці Коваль, доньці київського чиновника-хабарника доби Януковича.

Ось що значить - правильно одружитися!
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    2 771

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    достаточно в базе тригер на таблицу повесить как только слетает бронь ставится галочка на оперативный резерв

з.ы.
    В Минобороны разъяснили особенности отображения статуса «оперативный резерв» в приложении «Резерв+» и опровергли распространенные о нем мнения.
    Отмечается, что эта пометка не нововведение – она была в системе и раньше. В то же время, категория граждан, которых она касается, остается относительно немногочисленной.
    К оперативному резерву могут относиться, в частности, лица после прохождения срочной службы или в других случаях, предусмотренных законодательством. При этом, никакие новые функции или изменения в этой части не введены, а правила бронирования определяются действующими нормативными актами.
    Я так понимаю ТЦК начали массово вносить в базы данных информацию о наличии "дефицитной ВОС", из-за которой до ведения бронирования через Дию массово отказывали в бронировании. Походу такая же ситуация как с ВОС 999
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    25 737

Типово

Цитата Допис від Andrey22 Переглянути допис
    Я так понимаю ТЦК начали массово вносить в базы данных информацию о наличии "дефицитной ВОС", из-за которой до ведения бронирования через Дию массово отказывали в бронировании. Походу такая же ситуация как с ВОС 999
    Хорошо что с 901 все вакансии заняты и передаются разве что по наследству)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 184

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    Хорошо что с 901 все вакансии заняты и передаются разве что по наследству)
    912 еще хорошая. Интересно,при каких обстоятельствах ее получали...

Звідки Ви
    Где то рядом
    Дописів
    2 093

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    912 еще хорошая. Интересно,при каких обстоятельствах ее получали...
    В мою бытность должность начальника гарнизонного дома офицеров была майорской должностью. Подчинение замполиту дивизии.
    Если в этой должности уходить в запас, то другого ВОС и не придумаешь.
    Востаннє редагував MB_638: 07.04.2026 о 19:43
    Родной язык, это тот, на котором ты говоришь, ударив себя молотком по пальцу.

Дописів
    5 263

Типово

Сусід наркоман 916 мабуть...

Сторінка 17 з 182 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті