Фальстарт, як часто буває...
Дозволи на виїзд чоловіків 17-45 років у Німеччині не потрібні – Міноборони ФРН
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Фальстарт, як часто буває...
Дозволи на виїзд чоловіків 17-45 років у Німеччині не потрібні – Міноборони ФРН
Наебуліна прямо сказала їм (холопам) що гроші в банках це не ваші гроші і якщо вам їх не віддадуть то це не є порушення закону...
Україна не ПаРашка?! Враховуючи як наші полюбляють мавпувати я зовсім не впевнений.....
Востаннє редагував Антуриум: 05.04.2026 о 18:10
В Польшу нелегалы из белопараши подкопы под границей роют и сотнями туда переползают,а это...недоразумение" рассказывает про какие-то минные поля и про то как " они готовятся")
Проипал пуйло . Если б в 22 пошел через...калиниград,Новый 23 год встречал бы в Париже. А так в " неподготовленной" Украине пятый год Донецкую область захватить не может.
Востаннє редагував Антуриум: 05.04.2026 о 18:31
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
)) я вообще не считаю реальность действительностью. а действительность - истиной. )
хожу туда сюда, картинки иногда вкидываю.
как птичка на дереве. то трелью зальётся, то на голову прохожих выразит свою точку зрения )
без капельки злобы.
Истина в вине.
В моем случае в покрепче)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Та куди мені до Вас та драної курки!
Та звісно, що правду знаєте лише Ви і курка. Більше ніхто не знає. Хоча ні, ще зелена влада знає, а більше ніхто, ні, решта всі брешуть.Правду я знаю лично, из опыта.
А Ви ніколи нікого ні в якому питанні не слухаєте?Кто вам доктор, что вы слушаете кого-то или что-то.
Проходите этот путь лично и знания будут другие.Порада з серії "перш ніж критикувати кухара, навчіться самі готувати". Тобто у Вашому збоченому світі якщо я раптом не вмію готувати, то я НЕ МАЮ ПРАВА сказати кухарю в ресторані "ця страва несмачна" чи "Ви цю страву не доготували".
Там НЕМАЄ всього цього!Попросили веник совок тряпку и убрались сами. Это казарма, там обслуги нет.Там немає навіть ДОСТАТНЬОЇ кількості посуду та білизни! Як можна взяти те, чого НЕМАЄ? Як можна прибратися БЕЗ засобів прибирання?
І якого хріна взагалі повинні прибиратися МОБІЛІЗОВАНІ, а не спеціальний персонал, наданий ДЕРЖАВОЮ? Скільки ще років ваше бидло-стадо буде ВИПРАВДОВУВАТИ всі злочини вашої зеленої влади?
Де я таке писала? Цитату!А каких больных, наркоманов и алкашей призывают, это прям вас удивило на 5ом году войны вдруг((((
Яким боком вся ця ахінея до Вашого НЕБАЖАННЯ потрапити на нуль?
Так не "пістітє"(с). Чи слабо?Но пистеть же не мешки ворочать. Интернет и Форум все стерпят))))
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Тебе ніхто не цитував. Чого верещиш, як хряк на бійні?
Доводиться тебе читати. Бо треба ж викривати твої злочини.
А був би в тебе мозок, твої дописи були б РІЗНОМАНІТНИМИ.Там же всегда одно и то же.
Ну, хто ж тобі лікар?Сука своего алиментщика отправила в Польшу
Помилка: ти гавкаєш 60-й рік.пятый год гавкает
Шкода, що тебе немає серед цих жінок.на жен тех,кто ее жопу защищает на фронте.
Так, ти патріотка. паРАШІ."Патриотка" херова.Але колись ти за це відповіси.
О, боги, знову стара курка обіжралася земарафону.
Самокритично.это...недоразумение"
Ну, тобі, фанатці паРАШІ, яка живе В УКРАЇНІ (на жаль), звісно, видніше, що і як робить ПОЛЬСЬКА влада для захисту своєї країни.рассказывает про какие-то минные поля и про то как " они готовятся")
Та щоб тобі, гнида кремлівська, відчути на собі весь той біль, який відчували жителі "ПІДГОТОВАНОЇ" Бучі!!!Проипал пуйло . Если б в 22 пошел через...калиниград,Новый 23 год встречал бы в Париже. А так в " неподготовленной" Украине пятый год Донецкую область захватить не может.
"Не треба вказувати мені, що робити..."(с) - далі Ви знаєте.
Тобто цитати не буде. Що й треба було довести. У курки навчилися брехати?
Я такою була кілька років. Але Ви вирішили це зруйнувати, наїхавши на мене на порожньому місці пару місяців тому. І зараз продовжуєте спілкуватися зі мною так, наче я у Вас мільйон баксів вкрала. То які тоді претензії? Що посіяли, як то кажуть.Ну и принцып Добрым отношением всегда можно добиться большего, чем злым, выучите плиз )))
Диарейное таки здрыснуло в Польшу.
Бо иначе с чего б ото оно тут желало,чтоб кацапня пришла в Днепр и устроила тут то,что вытворяли в Буче.
Йопаныйстыд.
Реально стыдно за тех,кто позволяет отой шизонутой жертве аборта тут такое писать.
Востаннє редагував Антуриум: 06.04.2026 о 00:37
Не помню чтоб мы что-то строили.
Да и не желаю строить и вспоминать(((
Обратитесь к психологу, вы много пишите личных проблем, но тут никто вас не слышит и не поддерживает (((
Или выходите на митинги, подключайте людей, я выше об этом писала. Смысл обращаться к форуму, прослыв сумашедшей, проще найти такихже и отстаивать своё мнение массово, а не прячась за ник на форуме и обсирая неприятных(((
Востаннє редагував SofiElena: 06.04.2026 о 00:55
Позиция ребенка))
Это смешно)))))
Вот она, вышшая любовь до людства, до главной ценности - человеческой жизни ))
Всех на нуль. Всех. Давай, давай. Ничем это не лучше ненавистного ею зели. На нуль, на нуль, и твердить як молитву ))))
Двойные стандарты или проще говоря сама себя сдала)))))
Пойдешь перша на нуль расскажешь, как на форуме, дерзко, внятно, тогда и поговорим )))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks