Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 8 з 182 ПершаПерша 12345678910111213141516171858108 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3634, показано з 141 по 160.

Тема: Загальне флудільне

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 256

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а де були заяви, що буде швидко, ще коли анонсувався проект в раді, мова йшла про 5 років
    нічого не виділили, соросня з НАБУ цей процес заблокували, хоча і не дивно, глобалистська лівачня ротами різноманітних епів, посадовців, гошек які були на підкормці юсейду та відродження успішно деіндустрілізували країну починаючи з 2014 року
    ну я ж не от балды сроки назвал
    https://www.ukrinform.ua/rubric-econ...galusenko.html
    Добудова третього енергоблоку Хмельницької атомної електростанції займе 2,5 - 3 роки, четвертого енергоблоку - до 4 років.
    Про це заявив міністр енергетики Герман Галущенко під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.
    Касательно денег, я говорю о том, что знаю. Еще в конце 24-го выделили и пошли первые тендеры.
    Просто бегло глянул, вижу на 28 млн выделение на перерасчет сметы и тэо. https://prozorro.gov.ua/uk/tender/UA...02-04-004858-a
    Было точно еще на постройку строительного городка и что-то еще подготовительное, по-моему очистка территории, ремонт какого-то уникального крана. Я не слежу специально, если попадется где-то в закупках, то видно. Да, это "власні кошти", но их ведь тратят.

Дописів
    56 313

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Як на мене, більш доречна аналогія з гальмуванням: в електропоїзді є стоп-кран, але зупинятись на кожній станції, використовуючи цей механізм - то не є здорово для обладнання. Для АЕС - особливо.
    Проте бог з ними, подробицями, я вже писав, що нехай буде по-вашому, бо ви краще знаєте.
    Для мене показово, що якісь суперечки виникли лише з питання умовно про кнопку "викл". Решта питань, порушених в #52, ентузіазму не викликала. Окрім абсолютно прогнозованого одобрямса намірів керівництва від відомого прошарку населення, представленого на форумі.
    Навіть питання, чи не слід нагородити Міндіча з Галущенком, зависло. Може, їх для цього і вимагає Генпрокурор, негайно екстрадувати?
    Сам ти " прошарок".
    А ми- населення України.
    Минулого разу в соцопитуванні сказала,що проти того,щоб заборонити голосувати поуЄхам.
    Зараз читаючи тут мікєлойоранів з йожами,думаю,що таки праві оті 60 відсотків українців,які вважають,що " прошарки" не повинні вирішувати,як нам тут в Україні жити.
    Востаннє редагував Антуриум: 01.04.2026 о 14:50

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 833

Типово

хотньюз

Кабмін схвалив будівництво заводу з виробництва палива для українських атомних реакторів
    Кабінет Міністрів України дав згоду на реалізацію стратегічно важливого проєкту — будівництво заводу з виробництва тепловиділяючих збірок (ТВЗ) для атомних електростанцій.
    Підприємство планують розмістити у Миколаївській області, поблизу міста Южноукраїнськ, яке є супутником Южно-Української АЕС.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

Цитата Допис від Marko Переглянути допис
    ну я ж не от балды сроки назвал
    https://www.ukrinform.ua/rubric-econ...galusenko.html

Касательно денег, я говорю о том, что знаю. Еще в конце 24-го выделили и пошли первые тендеры.
    Просто бегло глянул, вижу на 28 млн выделение на перерасчет сметы и тэо. https://prozorro.gov.ua/uk/tender/UA...02-04-004858-a
    Было точно еще на постройку строительного городка и что-то еще подготовительное, по-моему очистка территории, ремонт какого-то уникального крана. Я не слежу специально, если попадется где-то в закупках, то видно. Да, это "власні кошти", но их ведь тратят.
    так, на тео був тендер, потім кабмін (затвердження) потім коригування (проект хз якого року) - тільки ця шняга займе не менше року з узгодженням та проходженням експертизи, третій дійсно готовий на 70 відсотків десь, лише опустити обладнання та замонолитити дах, але галущенко скоріш за все дав дуже оптимістичний прогноз, бо нові норми скоріш за все змусять по вже збудованому робити додатковий захист (це імхо лише)
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 256

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    хотньюз

Кабмін схвалив будівництво заводу з виробництва палива для українських атомних реакторів
    Кабінет Міністрів України дав згоду на реалізацію стратегічно важливого проєкту — будівництво заводу з виробництва тепловиділяючих збірок (ТВЗ) для атомних електростанцій.
    Підприємство планують розмістити у Миколаївській області, поблизу міста Южноукраїнськ, яке є супутником Южно-Української АЕС.
    в полку душев прибыло. Это я о старых новостях если что

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

"Хотя произошедшие в последнее время в Эстонии и наших соседних странах инциденты с дронами являются прямым следствием полномасштабной агрессивной войны России, я передал послание о том, что крайне важно принять все возможные меры для предотвращения попадания украинских дронов в наше воздушное пространство", – сказал Маргус Цахкна.

МІД Естонії)))
    відповзають - мовляв не ми усть лугу їбашили
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 833

Типово

Цитата Допис від Marko Переглянути допис
    в полку душев прибыло. Это я о старых новостях если что
    зануда.
    понял. не буду лезть в то, что мне не надо. все погворили, а чем я менее иксперд чем остальные? )

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    26 256

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    зануда.
    понял. не буду лезть в то, что мне не надо. все погворили, а чем я менее иксперд чем остальные? )
    та с утра еще в теме ссылка была

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 833

Типово

румынский чукча пейсатель

Дописів
    5 263

Типово

Хтось там претензії висував що західні області не страждають...
    Коцапскі підарки до вас прислухались...
    До 650 БпЛА атакували західні регіони протягом майже доби, — повідомляють монітори

Почетный форумчанин
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 833

Типово

квартирьі в Мукачево стали резко дешеветь.

Дописів
    25 739

Типово

...
    МІД Естонії)))
    відповзають - мовляв не ми усть лугу їбашили
    отползают от чего или они таки брали на себя ?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 993

Типово

Йоран, в мене дуже просте питання.
    Якщо пуйло скаже що 2+2 це 4 - будемо приймати окремий закон, хейтити адептів 4 чи вирішимо більшістю що 2+2=5?
    підарсатізм, вовроватість, державну зраду керівництва країни не треба плутати з здоровим глуздом
    Так ви й не плутайте.
    Хоча, для вас поняття "здоровий глузд"- це набір різноманітної маячні, яку нема сенсу спростовувати. Бо фанатизм може минути, якщо людина ще підліток, а далі все стає сумно і безнадійно.
    Єдине, чого я не можу згадати, це - коли все це стало проявлятись. Мені здається, в середині 10-х з вами ще можна було про щось спілкуватись, а потім все змінилось.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    ти вважаєш що використання території невоюючої країни для нанесення ударів недостатній привід для.....?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Так ви й не плутайте.
    Хоча, для вас поняття "здоровий глузд"- це набір різноманітної маячні, яку нема сенсу спростовувати. Бо фанатизм може минути, якщо людина ще підліток, а далі все стає сумно і безнадійно.
    Єдине, чого я не можу згадати, це - коли все це стало проявлятись. Мені здається, в середині 10-х з вами ще можна було про щось спілкуватись, а потім все змінилось.
    Йоран, я точно не фанат когось. просто коли хтось робить правильні речі, то я про це говорю.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 185

Типово

Или на всякий случай публично высказали озабоченность)?

Совершенно не важно, что они говорят. Важно, что впредь делать будут.Действия могут не совпадать со словами, политики они часто такие забывчивые).

Да, надо раньше ложиться спать. Попробовала, мне понравилось).

Дописів
    25 739

Типово

ти вважаєш що використання території невоюючої країни для нанесення ударів недостатній привід для.....?

думаешь запускали оттуда,а не прилетело из Украины - бацьку тоже можно нужно бомбить или повод недостатний?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 993

Типово

Йоран, я точно не фанат когось. просто коли хтось робить правильні речі, то я про це говорю.
    Що ж, можливо, не фанат. Можливо, це називається інакше. Є люди (їх не так вже й мало), які невдачі у бізнесі чи якихось дрібніших фінансових справах пояснюють тим, що Меркурій і Сатурн були в опозиції. Є ті, хто страждає від головного болю чи перебуває в депресії від пристріту (рус.- сглаз). Чим ви відрізняєтесь від подібних? Комплектом власних уявлень і орієнтирів.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    8 723

Типово

Ой, Глобус совсем затрынделся.

Где там хотя бы квадратный метр территории был использван?

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 373

Типово

думаешь запускали оттуда,а не прилетело из Украины - бацьку тоже можно нужно бомбить или повод недостатний?
    а ти гадаєш, що запускали звідси ставлячи під загрозу повітряну логістику ЄС?
    серйозно? мене особисто беруть великі сумніви.
    Поляки та Румуни очкують збивати кацапський мотлох над своєю територією щоб не дай боже не вмикнути протоколи безпеки по повітряному сполученню, а тут опа і організували коридор під прольот дрона через пів ЄС - така собі казочка

Сторінка 8 з 182 ПершаПерша 12345678910111213141516171858108 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті