| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Продовження.
Зміст теми та всіх попередніх її томів.
путін - ***ло.
рашисти - виродки.
гості - йдить вже.
Правила.
Правила форуму, що викладені у розділі вище.
Та норми сучасного світу:
Після атак по місту та в незалежності від того скільки неофіційних тг-каналів написали та сват-брат всім розповіли, за конкретизацію локацій після "феєрверків" від йопаної_рсні, буде ввімкнено режим "На добраніч" ( або бан на 1 добу для нестриманного автора).
Без пояснень та прелюдій.
До моменту офіційної інформації тримайте себе у чистих руках.
Приємного спілкування!
Потрібна допомога - https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post39070255
Востаннє редагував Янь: 27.04.2026 о 22:07
1234, саме перехід на літній час на 2 тижні підвищує статистику по ДТП майже на 10%, люди банально досипають
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Всеслав Захарович затейник, однако)).
В 6:30 и Вы говорите что не "жаворонок"? Тут пришлось два дня подряд встать в это время (еще по "зимнему"), так во второй день уже ни кофе, нифига не помогало. Да, возможно первую неделю оно не очень, но ведь при этом продолжительность сна остается та же, а летний рассвет в то время когда только лег спать - счастья не добавляет.
Можна подумати, мова про якісь механічні пристрої, роботів абощо. Як ніби ніхто не дозволяв собі у вихідний вставати пізніше, або додивлятись цікаву передачу і пізніше засинати, або подорожувати десь на захід України, вже не згадуючи про переміщення на кілька часових поясів. Ніби ніхто не прокидався раніше, або взагалі серед ночі, якщо в цьому була потреба, не згадуючи про зміну місця роботи або графіка. І не згадуючи тих, хто працює по змінному графіку.
Десь, мабуть, є такі одиничні екземпляри; сферичні і у вакуумі. Бо повсякденне життя їх давно б умертвило.
Чиста психологія.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Это по необходимости). Если есть возможность (её нет, но я помню как это), я смогу спать до часу дня.
Жизнь вносит коррективы в наши желания, потому хронический недосып, да(.
Втягиваешься конечно, и после подъема приходишь в себя минут за 15. душ, кофе и ты как огурец.
А с этим переводом часов я весь день как зомби)).
да, и почему-то не помогает)). Что-то там с циркадными ритмами.но ведь при этом продолжительность сна остается та же
Но радует, что день стал еще длиннее. Весенне утро прекрасно, согласитесь.
радует, что почетными консулами Украины становятся люди или даже женщины, с которыми можно вечером выйти на прием. например Виктория Якимова, свежий почетный консул Украины в Доминикане. денег она от государства за это не получает. ну приятно же
шах и мат, Климпуш-Цынцадзе!
https://t.me/ukrainian_militant/36704
Трошки про ППО і бізнеси.
А казали " неможливо!"
Да, да, если нет хлеба - путь едят пирожные )).
да разве ж то проблема - раньше лечь
вот уснуть - куда важнее)
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
нет там "шах и мат "- это только начало, но все-же правило таки - взялся за фигуру - ходи.
почти уверен, что ты поймеш, о чем суть ... я от тебя не всегда понимаю, бо ты наверно прибацаный какой-то )))))))))))))))))
пс. на всяк випабок. Гарно в шахи не граю, але в цьому випадку досвіду мабуть вистачить
Востаннє редагував KpoT: 30.03.2026 о 15:41
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks